Tricou Sportee Gimnastică 100% Bumbac Gri Închis Bărbaţi

Ref.
8324974
Avantaj produs
Tricou foarte confortabil, din bumbac 100% (jerseu 145g). Croiala lejeră şi flexibilitatea bumbacului asigură libertate de mişcare.
de la
24.90 RON17.90 RON*
Libertate de mișcare
Fibrele din bumbac (jerseu 145g) asigură libertate de mişcare.

CARACTERISTICILE SALE

Culori
gri închis.
Mărimi
S - XXXXL.
Compozitie
100% bumbac (jerseu 145 g).
Conceput pentru a
gimnastică ușoară, yoga şi pilates.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Îmbrăcămintea din bumbac sau material sintetic se spală la 30°, 40° maximum. Se poate usca automat.A se călca cu fierul încălzit la intensitate medie. A se spăla separat îmbrăcămintea de culoare închisă, de cea deschisă. Uscarea naturală este benefică pentru mediu, datorită economiei de energie şi rezistenţei produselor.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Conceperea produselor pentru yoga Domyos
Gama textilă este concepută pentru a asigura confort optim în timpul practicii. Domyos concepe produsele în echipă pentru antrenamentele de gimnastică sau yoga. Îmbrăcăminte uşoară pentru concentrare asupra exerciţiilor şi respiraţiei. Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor noştri.
De ce se practică yoga ?
Yoga îşi are originile în India Ancestrală. Este o disciplină ce permite contopirea corpului cu spiritul. Practicată în mod consecvent, vă face să vă simţiţi mai bine în propriul corp. Corpul devine flexibil, puternic şi tonifiat. Căpătaţi mai multă încredere, calm şi relaxare !
Testare produs
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi culorii. Testele au fost făcute în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma calitatea produsului.
ÎNCEPUTUL PAGINII