Tricou Slim Tonifiere & Pilates Negru Bărbați

Ref.
8350558
Avantaj produs
Croială mulată, guler în V, material respirant și plăcut la atingere. Nu trebuie să vă lipsească la antrenamentele de fitness.

12 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Fineţe la atingere
Fibre din bumbac, ce asigură flexibilitate și confort.
Respirabilitate
Materialul se usucă de 1,5 ori mai rapid decât bumbacul tradițional.

CARACTERISTICILE SALE

Mărimi
S-4XL.
Compozitie
Material principal : 63.0% Bumbac, Material principal : 34.0% Poliester, Material principal : 3.0% Elastan
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Conceput pentru a
tonifiere şi pilates.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Avantajele tricoului Slim Tonifiere & Pilates
Produs conceput pentru exerciții de gimnastică și pilates la nivel consecvent, de intensitate medie. Veți aprecia croiala mulată și gulerul în V. Ideal pentru antrenamentele de fitness. Plăcut la atingere datorită materialului din bumbac natural și respirant. Asigură confort optim. Modelul disponibil în diverse culori.
Avantaje produs
Întreținere ușoară și rezistență în timp. Spălările repetate nu afectează culoarea materialului și calitățile acestuia. Materialul se usucă rapid și se calcă ușor. Tricou ideal în practicarea antrenamentelor sportive.
Conceperea produselor Tonifiere & Pilates
Conceperea produselor Tonifiere & Pilates Gama de îmbrăcăminte Tonifiere & Pilates este creată pentru exerciții la nivel consecvent (gimnastică ușoară, stretching, tonifierea și definirea musculaturii), la intensitate medie, ideală pentru menținerea în formă și pentru sănătate. Echipa Domyos concepe produsele pentru a vă oferi un aport ideal confort- respirabilitate. Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor noştri.
ÎNCEPUTUL PAGINII