Tricou Regular Active Fitness Verde Bărbați

Ref.
8352425
Avantaj produs
Croială dreaptă, regular, guler rotund, din material respirant și fin la atingere. Indispensabil pentru fitness.

11 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Fineţe la atingere
Fibre din bumbac, ce asigură flexibilitate și confort.
Respirabilitate
Materialul se usucă de 1,5 ori mai rapid decât bumbacul tradițional.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Material principal : 63.0% Bumbac, Material principal : 34.0% Poliester, Material principal : 3.0% Elastan
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi culorii. Testele au fost făcute în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma calitatea produsului.
Conceput pentru a
fitness de intensitate mică-medie.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Avantajele tricoului Regular Tonifiere & Pilates
Produs conceput pentru exerciții de gimnastică și pilates la nivel consecvent, de intensitate medie. Croială dreaptă și guler rotund. Ideal pentru antrenamentele de fitness. Plăcut la atingere datorită materialului din bumbac natural și respirant. Asigură confort optim. Modelul disponibil în diverse culori.
Avantaje produs
Întreținere ușoară și rezistență în timp. Spălările repetate nu afectează culoarea materialului și calitățile acestuia. Materialul se usucă rapid și se calcă ușor. Tricou ideal în practicarea antrenamentelor sportive
Conceperea produselor Tonifiere & Pilates
Conceperea produselor Tonifiere & Pilates Gama de îmbrăcăminte Tonifiere & Pilates este creată pentru exerciții la nivel consecvent (gimnastică ușoară, stretching, tonifierea și definirea musculaturii), la intensitate medie, ideală pentru menținerea în formă și pentru sănătate. Echipa Domyos concepe produsele pentru a vă oferi un aport ideal confort- respirabilitate. Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor noştri.
ÎNCEPUTUL PAGINII