Tricou Fitness & Cardio Energy Gri Bărbați

Ref.
8352459
Avantaj produs
Material plăcut la atingere ! Croiala dreaptă și materialul respirant asigură confortul !

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Respirabilitate
Menține pielea uscată datorită materialului ce evacuează transpirația.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Material principal : 100.0% Poliester Material intercalat : 100.0% Poliester
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt făcute în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Conceput pentru a
fitness (cardio-training, activități de intensitate mică și medie).
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Crearea produselor cardio-training
Gama textilă este concepută pentru a asigura confort și respirabilitate. Echipa Domyos realizează produsele de cardio-training conform necesităților utilizatorilor. Material uşor, pentru a vă putea concentra pe exerciţii. Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor noştri.
Testele noastre pe produse
Toate produsele noastre sunt concepute din materiale testate din punct de vedere calitativ. În laboratorul nostru de cercetare și dezvoltare, cercetătorii noștri testează toate materialele pentru a ști cum reacționează în condiții reale de utilizare. Toate acestea pentru a crea produse cât mai confortabile.
Ştiaţi că... ?
Pentru a pierde din greutate și a arde grăsimile acumulate, se recomandă exerciții de lungă durată ( mai mult de 50 min), la o intensitate moderată ( aproximativ 70 % din frecvența cardiacă maximă), și nu exerciții scurte dar intense. În plus, ședința va fi mult mai ușoară și mai plăcută !
ÎNCEPUTUL PAGINII