Tricou Compresie Fitness "Muscle" Roșu Bărbați

Ref.
8352862
Avantaj produs
Croială mulată, ce asigură susținere în timpul efortului. Fără cusături, asigură confort și libertate de mișcare !

3 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Susţinerea musculaturii
Materialul compresibil asigură susținere.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Material principal : 72.0% Poliester, 23.0% Poliamidă, 5.0% Elastan
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Conceput pentru a
cross-training sau exerciții de dezvoltare a musculaturii.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Ştiaţi că... ?
Exercițiile regulate de dezvoltare a musculaturii vă ajută să slăbiți, să luptați împotriva numeroaselor boli ce intervin o dată cu înaintarea în vârstă, cresc stima de sine și echilibrul interior.
Conceperea produselor pentru dezvoltarea musculaturii
Produsele din gama de dezvoltare a musculaturii sunt create de oameni pasionați de sport, pentru alți pasionați de sport. Este concepută pentru a stabili echilibrul perfect între rezistență, confort și respirabilitate. La Domyos, lucrăm în echipă pentru a concepe produsele pentru fitness. Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor noştri.
Testele noastre pe produse
Toate produsele noastre sunt concepute din materiale testate din punct de vedere calitativ. În laboratorul nostru de cercetare și dezvoltare, cercetătorii noștri testează toate materialele pentru a ști cum reacționează în condiții reale de utilizare. Toate acestea pentru a crea produse cât mai confortabile.
De ce să practicăm exerciţii pentru musculatură?
Definirea musculaturii este un sport ce are ca obicetiv dezvoltare musculaturii. Practicate în mod consecvent şi sănătos, exerciţiile pentru musculatură asigură tonifierea corpului şi pot fi practicate de oricine, indiferent de nivel. Acest sport dispune de avantajul că poate fi practicat oriunde (în sală, acasă sau chiar în exterior), în funcţie de metoda de antrenament aleasă.
ÎNCEPUTUL PAGINII