Tricou 100 Baby Gym Albastru Imprimat Copii

Ref.
8501087
Avantaj produs
Tricou confortabil, din bumbac! Domyos garantează rezistenţa materialului şi a culorilor la spălări repetate. Guler flexibil pentru îmbrăcare ușoară!

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

de la
14,90 RON12,90 RON*
Fineţe la atingere
100% bumbac, fin la atingere.
Extensibilitate
Material extensibil, croială lejeră.
Utilizare
Guler larg pentru îmbrăcare ușoară.
Impact asupra mediului
NOTA B - Comparație: bluză copii - detalii info tehnice

CARACTERISTICILE SALE

Mărime
12 luni - 6 ani.
Culori
Albastru, roz.
Compozitie
Material principal : 100.0% Bumbac Material intercalat : 95.0% Bumbac, Material intercalat : 5.0% Elastan
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Conceput pentru a
baby gym.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Ce este Baby Gym?
Activități distractive, realizate cu materiale adaptate, într-un cadru monitorizat. Ideal pentru practicarea diverselor exerciții: sărituri, rostogoliri, căţărări, exerciţii de tonifiere, urcare pe rampă, exerciții de echilibru.
Care sunt beneficiile gimnasticii pentru copii?
Practicarea gimnasticii pentru copii favorizează dezvoltarea psihomotorie a copiilor, dezvoltarea abilităţilor motorii, a coordonării şi a echilibrului.
Care este echipamentul potrivit pentru Baby Gym?
Echipament sportiv confortabil şi flexibil, adaptat sezonului: Tricou şi şort sau pantalon, din material uşor, jachetă sau trening pentru încălzire.
Tricou 100 % din bumbac, cu imprimeu.
Raport bun calitate-preț. Tricou 100% din bumbac. Potrivit atât pentru gimnastică, cât şi pentru alte activităţi sportive. Designul, culorile și imprimeul fac diferența.
Notă pentru compararea impactului produselor asupra mediului
Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață ale produsului și diverși indicatori. O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decizia de a afișa impactul asupra mediului este una voluntară. Mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/
ÎNCEPUTUL PAGINII