Şort Gym Gri Băieţi

Ref.
8325241
Avantaj produs
Fin la atingere !Şort din jerseu, confortabil. Fin la atingere şi confortabil !

3 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Fineţe la atingere
100% bumbac. Fibre lungi, fine la atingere. Șort cu buzunare.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Material principal : 100.0% Bumbac
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica rezistența în timp a formei și a culorii. Testele sunt efectuare în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Conceput pentru a
gimnastică la școală.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Îmbrăcămintea din bumbac sau material sintetic se spală la 30°, 40° maximum. Se poate usca automat. A se călca cu fierul încălzit la intensitate medie. A se spăla separat îmbrăcămintea de culoare închisă, de cea deschisă. Uscarea naturală este benefică pentru mediu, datorită economiei de energie şi rezistenţei produselor.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Material
Lejer și plăcut la atingere. Material 100% bumbac și croială mulată, pentru libertate de mișcare. Șort cu buzunare. Talia cu elastic împiedică alunecarea șortului în timpul practicării.
Produse pentru copii de 5 - 14 ani:
Gama de îmbrăcăminte este creată pentru gimnastică și exerciții de fitness pentru copii (gimnastică ușoară, stretching, tonifierea și definirea musculaturii), la intensitate medie, ideală pentru menținerea în formă și pentru sănătate. Echipa Domyos concepe produsele pentru a vă oferi raport ideal între confort și respirabilitate. Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor noştri.
ÎNCEPUTUL PAGINII