Şort Baby Gym Gri Băieţi

Ref.
8325241
Avantaj produs
Fin la atingere !Şort din jerseu, confortabil. Fin la atingere şi confortabil !
de la
14,90 RON13,90 RON*
Fineţe la atingere
100% bumbac. Fibre lungi, fine la atingere. Șort cu buzunare.

CARACTERISTICILE SALE

Mărimi
5-14 ani.
Disponibil în:
Gri, bleumarin.
Compozitie
Material principal : 100.0% Bumbac
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare, pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern, pentru a confirma exigențele de calitate ale produsului.
Conceput pentru a
gimnastică (activități de intensitate mică/ medie).
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Îmbrăcămintea din bumbac sau material sintetic se spală la 30°, 40° maximum. Se poate usca automat. A se călca cu fierul încălzit la intensitate medie. A se spăla separat îmbrăcămintea de culoare închisă, de cea deschisă. Uscarea naturală este benefică pentru mediu, datorită economiei de energie şi rezistenţei produselor.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Colecțiile noastre de îmbrăcăminte de gimnastică și fitness, pentru copii între 5 și 14 ani:
Gama de îmbrăcăminte este concepută pentru exerciții gimnastică și fitness pentru copii (trambulină, step, stretching etc.), ideale pentru menținerea în formă. Echipa Domyos concepe produsele pentru a vă oferi un raport ideal confort- respirabilitate. Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor noştri.
Material
Lejer și plăcut la atingere. Material 100% bumbac și croială mulată, pentru libertate de mișcare. Șort cu buzunare. Talia cu elastic împiedică alunecarea șortului în timpul practicării.
ÎNCEPUTUL PAGINII