Șort 100 Gimnastică Bleumarin Copii

Ref.
8297296
Avantaj produs
Șort cu talie elastică, ideal pentru gimnastică, dar și pentru alte activități ! 100% bumbac pieptănat cu fibre lungi, fin la atingere !
Fineţe la atingere
100% bumbac. Fibre lungi, fine la atingere. Bumbac pieptănat.
Stabilitate
Talie elastică, pentru îmbrăcare ușoară.

CARACTERISTICILE SALE

Există și
Albastru, roz, gri
Mărimi
12 luni - 6 ani.
Compozitie
Material principal : 100.0% Bumbac
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare, pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Conceput pentru a
gimnastică.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se spăla automat la 40°. A se călca la temperaturi scăzute.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Ce înseamnă gimnastica pentru copii ?
Activități distractive, circuite, realizate cu materiale adaptate, într-un cadru monitorizat. Există mai multe circuite create special pentru copii (planuri înclinate, tuneluri, cilindri speciali, trambuline etc), care permit mersul, alergatul, săriturile, menținerea echilibrului etc.
Care sunt beneficiile gimnasticii pentru copii?
Practicarea gimnasticii pentru copii favorizează dezvoltarea psihomotorie a copiilor, dezvoltarea abilităţilor motorii, a coordonării şi a echilibrului.
Care este cel mai bun echipament pentru practicarea gimnasticii pentru copii?
Susţinere confortabilă şi uşoară, adaptată sezonului: Tricou şi şort sau pantalon, din material uşor, jachetă sau trening pentru încălzire.Şi pentru a nu aluneca pe echipamentul sportiv, o pereche de încălţăminte Domyos.
Şort din bumbac 100%
Raport bun calitate-preț. Tricou 100% din bumbac. Potrivit atât pentru gimnastică, cât şi pentru alte activităţi sportive. Produs unisex.
ÎNCEPUTUL PAGINII