Saltea Yoga Ușoară 8mm Violet

Ref.
8353392
Avantaj produs
Aveți nevoie de o saltea confortabilă pentru yoga? Acest model este ideal pentru posturile de sprijin (pe genunchi, încheieturi) sau inversate (lumânarea)!

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Confort
Grosime : 8 mm. Dimensiuni : 173 X 61 cm. Greutate: 2 kg.
Aderență
Material din PVC structurat pentru stabilitate mai bună.
Stabilitate
Stabilitate medie pentru posturile ce necesită menținerea echilibrului.
Transport
Chingă de transport inclusă.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Spumă : 100.0% Foamed PVC
Conceput pentru a
yoga ușoară (Hatha, Nidra,tradiţională, de recuperare...).
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se curăța cu un burete umed. A se folosi câteva picături de uleiuri esențiale pentru dezodorizare și dezinfectare. Se poate spăla la maşină.
Restricții de utilizare
A nu se utiliza ca saltea pentru amortizarea caderilor.

ÎNVĂȚAȚI GRATUIT SĂ FOLOSIȚI PRODUSELE ȘI ACCESORIILE DOMYOS, VIZIONÂND SECVENȚELE VIDEO PROPUSE.

Cu ajutorul saltelei pentru yoga de la Domyos, veți beneficia de un confort maxim pe parcursul ședințelor de yoga.
Domyos vă propune secvențe video cu exerciții concepute și realizate în parteneriat cu antrenorii sportivi, profesioniști și certificați, ai centrelor noastre de fitness, Domyos Club.
 

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Ce saltea de yoga să aleg ?
Pentru yoga ușoară (Hatha , Yin , Nidra , relaxare) : a se privilegia confortul pentru a proteja genunchii, articulațiile, gleznele, dar și în timpul posturilor inverse, unde este necesară protecția gâtului; a se utiliza o saltea de 5-8 mm. Pentru yoga dinamică (Ashtanga, Vinyasya, Hot yoga) : se efectuează posturi în picioare și în echilibru; trebuie acordată atenție stabilității și aderenței, de aceea este recomandată o saltea de 3-5 mm.
Saltea de 8mm : Lungime 173 cm x lăţime 61 cm. Grosime 8 mm
Cea mai confortabilă saltea de yoga, pentru posturile inversate sau de sprijin. Puteți adăuga o altă saltea deasupra, pentru mai mult confort. Structură cadrilată, pentru mai multă aderență. - Linia centrală ajută la alinierea posturilor (în cazul saltelelor cu imprimeu). Material din mesh și chingă de transport.Greutate 2 kilograme.
Conceperea produselor pentru Yoga :
Confortul este un factor important în timpul practicării de yoga, de aceea Domyos a creat special această gamă de saltele.Produsele sunt create pentru a vă permite concentrarea asupra posturii și respirației.
De ce se practică yoga ?
Yoga îşi are originile în India Antică. Este o disciplină ce permite contopirea corpului cu spiritul. Practicată în mod consecvent, vă face să vă simţiţi mai bine în propriul corp. Corpul devine flexibil, puternic şi tonifiat. Căpătaţi mai multă încredere, calm şi relaxare !
ÎNCEPUTUL PAGINII