conseils-yoga-astuce-yoga-en-vacances

YOGA IN VACANTA, O SOLUTIE DE RELAXARE

A pleca în vacanţă pentru a vă lăsa pradă plăcerilor leneviei, pentru a vă relaxa la soare, profitând de razele sale…Toate acestea sunt posibile şi datorită antrenamentelor de yoga şi numeroaselor sale beneficii! Oriunde aţi fi, puteţi practica yoga într-o mulţime de locuri care vă oferă posibilitatea de a urma stagii de yoga colective. Yoga în vacanţă reprezintă ocazia ideală de a beneficia de avantajele sale, amplificându-le datorită unei practici intense. Yoga este un sport excelent pentru sănătatea corpului şi a spiritului!

 

Yoga în vacanţă e la modă şi sejururile care vă propun stagii de yoga sunt din ce în ce mai frecvente. Nu mai ezitaţi şi înscrieţi-vă la un asemenea stagiu pentru a savura perioada verii între relaxare şi meditaţie…

 

Cum puteţi practica yoga în vacanţă?

Chiar dacă sunteţi la mare sau la munte, în Franţa sau în străinătate, indiferent de locaţia aleasă, puteţi practica yoga într-o mulţime de locuri de vilegiatură care vă oferă posibilitatea de a urma stagii de yoga colective.

Aceste stagii pot fi efectuate în săli organizate sau cel mai frecvent, în exterior, pentru a contempla peisajele în timpul antrenamentelor şi a profita astfel de natură şi de un cadru relaxant. Aceste cursuri de yoga intensive durează cel mai des câteva zile, între una şi două săptămâni, cu două antrenamente de yoga pe zi. Acest lucru vă permite să vă familiarizaţi mai bine cu această activitate, să adoptaţi principiile sale şi să vă bucuraţi pe deplin de avantajele sale asupra corpului şi spiritului.

Aceste stagii de yoga cuprind de asemenea facilităţi de masă sănătoase şi echilibrate în grup, dar şi modalităţi de cazare confortabile, conform spiritului yoga.

 

De ce să practicaţi yoga în vacanţă?

Yoga este excelentă pentru sănătatea corpului, dar şi a spiritului. În acest fel, exercitarea unei activităţi în timpul vacanţei reprezintă ocazia ideală de a beneficia de avantajele sale, amplificându-le datorită practicării intensive propuse de stagiile de yoga. O garanţie a vacanţelor lipsite de stres!

 

A practica yoga în timpul vacanţei de vară vă permite să:

  • vă destindeţi şi să profitaţi de calmul naturii
  • regăsiţi un mod de viaţă echilibrat datorită exerciţiilor de yoga, dar şi meselor bio şi naturale propuse de organizatorii de stagii
  • armonizaţi corpul, sufletul şi spiritul
  • vă încărcaţi bateriile înainte de a reveni la serviciu
  • descoperiţi şi să împărtăşiţi un nou mod de viaţă
  • să învăţaţi să cunoaşteţi mai bine universul yoga şi diferitele sale practici (ashtanga yoga, raja yoga, karma yoga, bhakti yoga…)
  • trăiţi momente de convivialitate în familie sau între prieteni…

 

Unde puteţi practica yoga?

Stagiile de yoga intensive pot fi practicate într-o mulţime de locuri din Franţa sau din Provence, Bretagne, Landes sau din Savoie. Locurile de vacanţă care propun acest tip de stagii sunt pe zi ce trece mult mai numeroase; puteţi găsi toate informaţiile de care aveţi nevoie la birourile de turism sau pe site-urile lor de Internet.

În cele din urmă, pentru cei care doresc să plece mai departe, puteţi găsi stagii de yoga oriunde în lume, în special în India, locul de origine al acestei practici.

 

De reţinut

Stagiile propuse necesită în mod frecvent o bună cunoaştere a practicii de yoga. De fapt, vă recomandăm să practicaţi yoga de un an sau doi înainte de a realiza un stagiu de acest tip.

De altfel, această practică are un anumit preţ, iar stagiile sunt destul de costisitoare: aproximativ 500-1000€ pentru o persoană, pentru un stagiu de o săptămână în Franţa, cu cazare şi două mese/zi incluse.

 

De asemenea, vă reamintim că, chiar dacă nu plecaţi în vacanţă, nimic nu vă împiedică să practicaţi yoga la dumneavoastră acasă sau în cluburi de specialitate pentru a evada astfel şi a avea senzaţia că sunteţi departe…

109,90 RON*
4.49 / 5 114 Păreri
    ÎNCEPUTUL PAGINII