13 Recomandările
Pages
YOGA
conseils-yoga-exercice-les-5-tibetains

Știți cum să începeți bine ziua și cum vă puteți face plinul de vitalitate?Secretul nostru:cele 5 exercițiile de yoga tibetan.Aceste exerciții de yoga reactivează toată energia corpului.

YOGA
conseils-yoga-bien-choisir-quel-tapis-de-yoga-choisir

În timpul practicii sporturilor Wellness, cel mai important este să fiţi calm. Dar, vi se recomandă de asemenea să utilizaţi un covoraş de fitness potrivit. Domyos vă ajută să faceţi alegerea corectă!

YOGA
conseils-cross-astuces-mon-pense-bete-anti-stress

Vă simţiţi stresată şi aveţi chef de o pauză de relaxare? Cum puteţi scăpa de stres şi atenua tensiunile? Iată câteva sfaturi care pot fi aplicate fără moderaţie pentru a avea o stare pozitivă şi a fi zen în fiecare zi!

YOGA
conseils-yoga-exercice-exercices-videos-sangle-yoga

Vă invităm să descoperiți Banda pentru yoga de la Domyos, accesoriul care vă va permite să aveți mai multă flexibilitate, pentru a practica yoga în mod progresiv.

YOGA
conseils-yoga-astuce-yoga-en-vacances

Yoga în vacanţă e la modă şi sejururile care vă propun stagii de yoga sunt din ce în ce mai frecvente. Nu mai ezitaţi şi înscrieţi-vă la un asemenea stagiu pentru a savura perioada verii între relaxare şi meditaţie…

YOGA
conseils-yoga-exercice-exercices-video-brique-yoga

Vă invităm să descoperiți Cărămida Yoga de la Domyos, accesoriul care vă va conferi un plus de flexibilitate pentru a practica yoga în mod progresiv.

YOGA
conseils-yoga-astuce-une-journee-zero-exces

Începe ziua fără stres, doar pentru dumneavoastră… urmaţi sfaturile noastre.

YOGA
conseils-mettez-stress-ko

Nu mai lăsaţi stresul să vă copleşească. Învăţaţi cum să-l ţineţi sub control cu ajutorul acestor 4 sfaturi care vă ajută să controlaţi stresul şi să fiţi în formă.

YOGA
conseils-travailler-son-equilibre

Sunteţi incapabil să staţi pe propriile picioare fără să cădeţi? Totuşi, este neapărat să vă menţineţi echilibrul şi viteza de reacţie. Urmaţi sfaturile de mai jos pentru a vă îmbunătăţi simţul echilibrului.

ÎNCEPUTUL PAGINII