138 Recomandările
Pages
SALA/PILATES

Cum puteți avea grijă de siluetă în vacanță?Prin câteva exerciții de fitness simple (și discrete!) care pot fi efectuate pentru a rămâne în formă toată vara.

CULTURISM
conseils-sculpt-astuce-du-muscle-avant-lete

Pentru a vă sculpta muşchii înainte de sosirea verii, trei factori indisociabili vă vor permite să câştigaţi în masă musculară şi să obţineţi un corp de vis. Vă invităm să-i descoperiţi mai jos.

SALA/PILATES
conseils-multisports-astuce-enfants-premiers-pas-sportifs

Vă întrebaţi ce sport este potrivit pentru copilul dumneavoastră pentru a-l ajuta să-şi gestioneze energia şi să-şi dezvolte abilităţile? Domyos vă ajută să vă însoţiţi copilul atunci când începe pentru prima dată o activitate sportivă.

FITNESS
conseils-cross-astuces-comment_avoir_un_corps_de_reve

Cum puteţi avea un corp de vis? Profitaţi de fiecare moment pentru a vă defini silueta. Descoperiţi obiceiurile eficiente care vă vor ajuta să vă recăpătaţi silueta.

MULTISPORTURI
conseils-multisports-astuce-pour-faire-du-sport-entretenez-motivation-

Atunci când sportul vi se pare dificil, puteţi găsi scuze de tot felul pentru a renunţa. Pentru fiecare pretext există o soluţie; aşadar, nu mai pierdeţi timpul: lucraţi la capitolul motivaţie!

SALA/PILATES
conseils-multisports-astuce-quel-sport-pratiquer-pendant-un-regime

Ar trebui oare să fac sport atunci când ţin o dietă? Ce program sportiv ar trebui să urmez? Un lucru e sigur, ambele activităţi sunt strâns legate şi indispensabile pentru a pierde în greutate.

ÎNCEPUTUL PAGINII