STEPERUL VA AJUTA SA SCAPATI DE CELULITA

Echipament de cardio training compact şi simplu de folosit, steperul face minuni împotriva celulelor adipoase. Rezultatul: celulita dispare. Domyos, partenerul dumneavoastră fitness, vă propune programul său anti-celulită. 

 

Eliminaţi celulita cu ajutorul sportului

Celulita este reprezentată de celulele grase care se depun sub piele, dându-i un aspect de coajă de portocală. Bine cunoscută de către femei, aceasta are la origine probleme hormonale, cum ar fi retenţia de apă şi probleme de circulaţie a sângelui. Pentru a lupta împotriva celulitei: adoptaţi un stil de viaţă mai sănătos şi practicaţi un sport de anduranţă.

 

Activitatea sportivă regulată contribuie la diminuarea ţesutului gras. Vă recomandăm în special sporturile de rezistenţă.

Cu cât antrenamentul este mai lung, cu atât corpul dumneavoastră va consuma din ţesutul de grăsime depus, contribuind astfel la diminuarea celulelor adipoase care stau la originea celulitei. 

 

Care sunt motivele pentru care trebuie să folosiţi steperul?

Cu ajutorul steperului, efectuaţi exerciţii multiple de urcare a scărilor. Este vorba, aşadar, despre un sport de anduranţă.

 

Steperul contribuie la modelarea picioarelor şi a muşchilor fesieri. Pentru a pune în mişcare muşchii fesieri trebuie să adoptaţi un ritm susţinut de mers. După lungi şedinţe regulate, exerciţiile la steper contribuie la eliminarea celulitei de pe coapse şi de pe fese.

 

Asociaţi exerciţiile la steper şi alimentaţia sănătoasă

Este recomandat să asociaţi exerciţiile la steper cu oalimentaţie sănătoasă. Evitaţi alimentele care conţin un nivel ridicat de zahăr şi grăsimi; preferaţi carnea, peştele, legumele şi cerealele. De asemenea, nu uitaţi să vă hidrataţi (consumaţi până la doi litri de apă pe zi). 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
ÎNCEPUTUL PAGINII