conseils-cross-astuce-faire-du-sport-a-deux

SPORTUL ÎN DOI, SOLUŢIA PERFECTĂ

V-aţi propus să faceţi sport împreună cu partenerul/partenera dumneavoastră pentru a petrece mai mult timp împreună şi a avea parte de un moment plăcut?  Întrebarea este dacă sportul în doi este într-adevăr o soluţie bună? Sportul în cuplu este formula câştigătoare; specialiştii Domyos vă explică avantajele sale.

 

Sportul în doi: motivaţie dublă!

Sportul în cuplu este mai motivant! Aveţi mai multe şanse să ajungeţi la un curs de fitness în doi decât singur. Câteodată poate nu aveţi curajul de a merge să vă antrenaţi singur... Urmând însă acelaşi program de fitness, vă veţi susţine şi vă veţi încuraja reciproc. Astfel, relaţia dumneavoastră va deveni mai trainică şi, în plus, veţi petrece momente plăcute împreună.

 

Atingerea unui obiectiv împreună cu partenerul/partenera

Antrenamentul efectuat împreună cu partenerul/partenera reprezintă o schimbare a rutinei în cuplu. Stabilirea unei provocări în doi sau atingerea împreună a unui obiectiv sportiv poate provoca un adevărat sentiment de fericire. Veţi stabili astfel noi şi noi provocări şi veţi progresa împreună cu un scop precis. Corpul va fi frumos modelat, stresul va dispărea, tensiunile vor fi reduse: cuplul nu are decât de câştigat, devenind astfel mai relaxat şi mai solid.

 

O mai bună cunoaştere a celuilalt

Sportul în doi este o ocazie bună de a descoperi gusturile celuilalt, dar şi de a se adapta aşteptărilor acestuia. Cursuri de dans pentru Doamna, antrenament de dezvoltare a musculaturii pentru Domnul? Găsiţi exerciţiile preferate pentru fiecare. Vă recomandăm de asemenea să participaţi împreună la antrenamentul cardio în sală, exerciţiu ideal din toate punctele de vedere pentru a arde calorii, a creşte nivelul de rezistenţă şi a fi în formă!

Veţi deveni astfel complementari unul altuia şi veţi învăţa să vă cunoaşteţi mai bine.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
ÎNCEPUTUL PAGINII