RECOMANDĂRILE SALA/PILATES

26 Recomandările
Pages
SALA/PILATES

Cum puteți avea grijă de siluetă în vacanță?Prin câteva exerciții de fitness simple (și discrete!) care pot fi efectuate pentru a rămâne în formă toată vara.

SALA/PILATES
conseils-multisports-astuce-enfants-premiers-pas-sportifs

Vă întrebaţi ce sport este potrivit pentru copilul dumneavoastră pentru a-l ajuta să-şi gestioneze energia şi să-şi dezvolte abilităţile? Domyos vă ajută să vă însoţiţi copilul atunci când începe pentru prima dată o activitate sportivă.

SALA/PILATES
conseils-multisports-astuce-quel-sport-pratiquer-pendant-un-regime

Ar trebui oare să fac sport atunci când ţin o dietă? Ce program sportiv ar trebui să urmez? Un lucru e sigur, ambele activităţi sunt strâns legate şi indispensabile pentru a pierde în greutate.

SALA/PILATES
conseils-shape-astuce-un-corps-tonique-en-vacances

Acasă, la birou sau în vacanță, descoperiți recomandările noastre pentru a rămâne tonifiat și pentru a profita de vară!Vă vom ajuta să întrețineți acest activ valoros care este corpul, având grijă de el:fiți frumoasă și sportivă pe nisipul fin, respectând cele 5 trucuri ale noastre!

SALA/PILATES

Viitoarele mămici își pun adesea întrebarea:pot continua să practic sport pe perioada sarcinii?Vă invităm să descoperiți recomandările Domyos, pentru a alege sportul potrivit în timpul sarcinii.

SALA/PILATES
conseils-yoga-produit-pilates-ring-pourquoi-est-il-efficace

Poate că ați testat deja metoda Pilates, pentru a avea un corp suplu și tonic.Dar, cunoașteți beneficiile accesoriilor Pilates, cum ar fi inelul de rezistență?

SALA/PILATES

Multe femei suferă de insuficiență venoasă care se manifestă prin greutate în picioare, stări de oboseală sau varice.Cum poate fi prevenită apariția acestor probleme și cum poate fi redusă senzația de picioare grele?Este ceea ce vă propunem să descoperiți, prin intermediul unor recomandări de fitness și sănătate.

SALA/PILATES
conseils-yoga-exercices-video-toningball

Vă invităm să descoperiți mingea Toning Ball de la Domyos, accesoriul special conceput pentru exercițiile de fortifiere musculară și de întindere. Întărirea mușchilor, motricitate și echilibru! Mingea Toning Ball este un accesoriu cheie al antrenamentului Pilates.

SALA/PILATES
conseils-yoga-exercices-video-softball

Vă invităm să descoperiți mingea SOFT BALL de la Domyos, accesoriul Pilates conceput pentru tonifierea mușchilor în profunzime.

ÎNCEPUTUL PAGINII