18 Recomandările
Pages
YOGA
conseils-yoga-produit-pilates-ring-pourquoi-est-il-efficace

Poate că ați testat deja metoda Pilates, pentru a avea un corp suplu și tonic.Dar, cunoașteți beneficiile accesoriilor Pilates, cum ar fi inelul de rezistență?

(1)
YOGA
conseils-yoga-exercice-les-5-tibetains

Știți cum să începeți bine ziua și cum vă puteți face plinul de vitalitate?Secretul nostru:cele 5 exercițiile de yoga tibetan.Aceste exerciții de yoga reactivează toată energia corpului.

(1)
YOGA
conseils-yoga-bien-choisir-quel-tapis-de-yoga-choisir

În timpul practicii sporturilor Wellness, cel mai important este să fiţi calm. Dar, vi se recomandă de asemenea să utilizaţi un covoraş de fitness potrivit. Domyos vă ajută să faceţi alegerea corectă!

YOGA
conseils-yoga-exercices-video-toningball

Vă invităm să descoperiți mingea Toning Ball de la Domyos, accesoriul special conceput pentru exercițiile de fortifiere musculară și de întindere. Întărirea mușchilor, motricitate și echilibru! Mingea Toning Ball este un accesoriu cheie al antrenamentului Pilates.

YOGA
conseils-yoga-exercices-video-softball

Vă invităm să descoperiți mingea SOFT BALL de la Domyos, accesoriul Pilates conceput pentru tonifierea mușchilor în profunzime.

YOGA
conseils-yoga-exercices-video-balance-board

Vă invităm să descoperiți Balance Board de la Domyos, accesoriul Pilates indispensabil pentru tonifierea întregului corp și pentru un antrenament în propriocepție.

YOGA

Care este cel mai bun accesoriu pentru a vă regăsi starea de bine și a scăpa de neplăcutele calorii? Mingea de gimnastică! Descoperiți-i secretele pentru a avea din nou un abdomen plat.

(1)
YOGA
conseils-yoga-exercice-exercices-videos-sangle-yoga

Vă invităm să descoperiți Banda pentru yoga de la Domyos, accesoriul care vă va permite să aveți mai multă flexibilitate, pentru a practica yoga în mod progresiv.

(2)
YOGA
conseils-yoga-exercice-exercices-video-base-gymball

Vă invităm să descoperiți suportul Gym Ball de la Domyos, accesoriul conceput pentru a vă conferi un plus de stabilitate în timpul exercițiilor efectuate cu mingea Gym Ball. La fiecare exercițiu, așezați mingea Gym Ball pe suportul Gym Ball

(2)
YOGA
conseils-yoga-astuce-yoga-en-vacances

Yoga în vacanţă e la modă şi sejururile care vă propun stagii de yoga sunt din ce în ce mai frecvente. Nu mai ezitaţi şi înscrieţi-vă la un asemenea stagiu pentru a savura perioada verii între relaxare şi meditaţie…

ÎNCEPUTUL PAGINII