rester-en-forme-avec-le-sac-de-frappe

A RĂMÂNE ÎN FORMĂ CU SACUL DE BOX

Antrenament profesional, exerciţiu de repunere în formă, cardio-training: orice am spune sacul de box este un echipament cu utilizări multiple!

Chiar dacă este recunoscut ca fiind un echipament de antrenament fetiş pugiliştilor, el este utilizat şi pentru repunerea în formă.

 

 

 

Sacul de box şi profesioniştii

Sacul de box este echipamentul de antrenament cel mai apreciat de pugiliştii profesionişti. El dezvoltă

·        forţa

·        rapiditatea de lovire

·        precizia

·        musculatura

În afară de pugilişti, tenismenii îl utilizează pentru a-şi dezvolta forţa braţelor şi a antebraţelor. Şi trăgătorii profesionişti îl utilizează pentru a-şi dezvolta rapiditatea de lovire şi pentru a-şi îmbunătăţi precizia.

 

 

 

Repunerea în formă a sportivilor

Sacul de box este şi un excelent echipament de repunere în formă. De ce?

El permite efectuarea unor antrenamente de cardio-training. El ameliorează anduranţa şi vă ajuta să lucraţi şi să vă controlaţi respiraţia.

 

În plus: recunoscut drept o excelentă manieră de defulare, el permiteeliminarea stresului, nervozitatea sau chiar furia.

 

 

 

Ce exerciţii se pot efectua?

1.         Acasă la dumneavoastră, începeţi cu şedinţe de repunere în formă compuse din exerciţii de întindere şi de stretching.

2.         Odată încheiate, puneţi-vă mănuşile şi aşezaţi-vă în faţa sacului de box.

3.         Alternaţi loviturile cu penetrare scurtă cu cele cu penetrare lungă, acordând o atenţie deosebită forţei de lovire.

 

În ciuda a tot ceea ce am putea crede, lovirea (sportivă) vă aduce beneficii, indiferent dacă acest lucru se întâmplă înainte de a urca în ring sau doar pentru repunerea în formă

ÎNCEPUTUL PAGINII