Mingea de gimnastică: secretul abdomenului plat

(3)

Care este acea parte a corpului care ne complexează cel mai mult? Fără îndoială, este vorba de abdomen… Dacă sunteți în căutarea unei metode eficiente pentru a reduce unele rotunjimi și pentru a vă simți mai bine în corpul dumneavoastră, iat-o: mingea de gimnastică.

 

De ce este eficientă mingea de gimnastică?

Când este vorba de a reîncepe un sport pentru a elimina micile excese acumulate, ne putem repede descuraja. Pentru a ne remodela silueta, sesiunile de abdomene nu sunt cele mai plăcute… În acest sens, există o soluție simplă pentru a ne defini silueta în alt mod: mingea de gimnastică. Despre ce este vorba? O minge mare de fitness care este folosită pentru fortifierea mușchilor profunzi. Aceasta ajută la definirea musculaturii centurii abdominale, tonifică silueta și diminuează durerile de spate.

 

Datorită mingii de gimnastică, veți avea din nou un abdomen plat! Mișcările mingii pe abdomenul dumneavoastră produc aceleași efecte ca un masaj. Rezultatul? Este stimulată circulația sanguină și scăpați încet încet de kilogramele în plus. Cu ajutorul acesteia, vă veți tonifia corpul în ansamblul său, chiar dacă mușchii abdominali sunt mușchii cei mai solicitați. Folosind mingea, veți învăța de asemenea să vă controlați echilibrul. Mai mult decât atât: vă veți îmbunătăți postura, vă veți dezvolta concentrarea și veți face progrese în ceea ce privește menținerea și exercițiile de întindere. Exersând zilnic, veți obține rezultate rapide.

 

Cum să alegeți o minge de gimnastică?

Pentru a alege corect mingea de gimnastică, trebuie să fiți atenți la dimensiunea sa, la fermitate și la rezistența la spargere.

 

O minge de gimnastică potrivită pentru dumneavoastră trebuie să vă permită să stați cu picioarele pe sol atunci când sunteți așezat pe minge și să vă mențineți echilibrul atunci când picioarele sunt ridicate la 90°. Ca regulă generală:

 

 • Dacă aveți între 1.55 m și 1.70 m, alegeți o minge de gimnastică de 55 cm

 • Dacă aveți între 1.70 m și 1.85 m, alegeți o minge de gimnastică de 65 cm

 • Dacă aveți peste 1.85 m, există o minge de gimnastică de 75 cm

 

În principiu, mingea de gimnastică se folosește bine umflată. Dar, cu cât este mai umflată, cu atât exercițiul devine mai dificil. Dacă sunteți începător, alegeți o minge puțin mai flexibilă și umflați-o atunci când exercițiul devine prea simplu. Pentru a vă antrena, descoperiți exercițiile video efectuate cu ajutorul mingii de gimnastică.

 

 

 

Acum știți care sunt secretele mingii de gimnastică. Aviz celor care vor să își remodeleze silueta și să obțină rezultate vizibile, în ritm propriu!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
Vote
30.90 RON*
3.94 / 5 35 Păreri
  SALA/PILATES

  Mingea Gym Ball de la Domyos este un accesoriu care contribuie la tonifierea mușchilor, cu ajutorul diferitelor exerciții video pe care vi le propunem. Aceste exerciții video sunt realizate în parteneriat cu antrenorii sportivi din cadrul Clubului Domyos; ele vă vor ajuta să vă întăriți mușchii abdominali, coapsele și mușchii fesieri, prin intermediul unui antrenament de fortifiere musculară, în ritm propriu. Descoperiți exercițiile video pe care vi le propunem pentru a vă antrena în mod corect utilizând mingea Gym Ball și pentru a vă tonifia întregul corp.

  (6)
  ÎNCEPUTUL PAGINII