conseils-yoga-produit-pilates-ring-pourquoi-est-il-efficace

INELUL PILATES RING:DE CE ESTE EFICIENT?

Dacă numeroase celebrități preferă în mod evident Pilates, ele au motive întemeiate pentru a face acest lucru!Într-adevăr, această disciplină sportivă, fondată în anul 1920 de către Joseph Pilates se bazează pe un ansamblu de mișcări de consolidare musculară ușoară, care nu afectează articulațiile, și pe un exercițiu de respirație lentă și profundă. Având în vedere mușchii posturali, acest sport permite obținerea unor rezultate eficiente, având ca rezultat o postură mai bună, un corp suplu și ferm, mai flexibil.Diferit de antrenamentul tradițional de forță, tehnica Pilates utilizează diverse accesorii, printre care un inel Pilates Ring sau inelul lui Pilates.Ușor de folosit, acesta oferă numeroase avantaje pe care le veți descoperi în curând în acest articol.

 

Ce este inelul Pilates Ring?

Inelul Pilates Ring este un cerc, prevăzut cu două mânere laterale.Acesta poate fi ținut între mâini, pentru a lucra partea superioară a corpului, dar și între coapse, pentru a lucra suplimentar mușchii aductori.

 

Care este motivul pentru care trebuie să vă antrenați folosind un Pilates Ring?

Acest inel al lui Pilates este un accesoriu complet care vă va permite să obțineți rezultate rapide.Care sunt secretele acestei eficiențe? Iată 3 motive întemeiate pentru a încerca Pilates Ring:

 

1.Întărirea mușchilor în profunzime

Pilates Ring este un inel de rezistență care permite efectuarea mai multor exerciții pentru partea superioară a corpului, pentru talie, dar și pentru picioare.Datorită acestui sistem de rezistență cu arc, veți beneficia de un exercițiu complet.Mișcările repetate și presiunea pe care o exercitați vă ajută să vă definiți și să vă tonifiați corpul în profunzime, având în vedere ținte specifice.

 

2.Tonifiere și definire a siluetei, în ritm propriu

Nu este nevoie să faceți sacrificii pentru a avea un corp suplu și tonic! Pilates Ring vă oferă posibilitatea de a vă defini mușchii, fără nicio dificultate.Mișcările pe care le propune sunt numeroase și nu sunt traumatizante pentru corp.Nu este nimic mai potrivit pentru a relua activitatea sportivă, în ritm propriu.

 

3.Exerciții simple și variate

Numeroasele exerciții care pot fi realizate cu ajutorul unui inel Pilates alungă monotonia.În funcție de dispoziția dumneavoastră și de mușchii țintă, puteți diversifica preferințele, schimbând antrenamentul:brațe, piept, talie, coapse, fese...

 

Doriți să testați inelul Pilates? Descoperiți fără întârziere toate exercițiile noastre video gratuite pentru tonifierea rapidă a siluetei dumneavoastră.

YOGA
conseils-yoga-exercice-exercices-video-brique-yoga

Vă invităm să descoperiți Cărămida Yoga de la Domyos, accesoriul care vă va conferi un plus de flexibilitate pentru a practica yoga în mod progresiv.

ÎNCEPUTUL PAGINII