16 Recomandările
Pages
FITNESS
conseils-4-bonnes-raisons-de-tester-le-biking

Care sunt avantajele biking-ului, acest curs de mers cu bicicleta în interior care este acum la modă? Vă invităm să descoperiți 4 motive întemeiate pentru a încerca acest sport.

FITNESS

Cunoașteți acest mic accesoriu de fitness renumit pentru faptul că ajută la definirea siluetei chiar la domiciliu? Descoperiți mini-stepperul care vă va ajuta să faceți progrese din ce în ce mai mari… până obțineți forma perfectă!

FITNESS

Cum puteți practica fitness atunci când nu vă aflați în sala de gimnastică? Vă propunem să descoperiți acest lucru cu ajutorul acestui program de exerciții în aer liber elaborat de Eva, antrenorul nostru.

FITNESS
conseils-energy-astuce-corde-bruleur-de-calories

Săriturile la coardă sunt exerciţiul perfect pentru a arde calorii, a slăbi, a avea un abdomen plat, a evita problemele de celulită şi a creşte nivelul de anduranţă.

FITNESS

Doriţi să achiziţionaţi o bandă de alergare, dar nu ştiţi pe care să o alegeţi? Vă recomandăm să citiţi sfaturile de mai jos pentru a alege banda de alergare la care visaţi!

FITNESS

V-aţi propus să atingeţi un nivel de anduranţă mai ridicat? Rezistenţa este în strânsă legătură cu sistemul cardiovascular. Aşadar, pentru a vă întări sistemul cardiovascular, trebuie să vă amelioraţi nivelul de anduranţă!

ÎNCEPUTUL PAGINII