44 Recomandările
Pages
FITNESS
conseils-cross-astuces-comment_avoir_un_corps_de_reve

Cum puteţi avea un corp de vis? Profitaţi de fiecare moment pentru a vă defini silueta. Descoperiţi obiceiurile eficiente care vă vor ajuta să vă recăpătaţi silueta.

FITNESS
conseils-multisports-astuces-comment-tenir-ses-bonnes-resolutions-sportives

Când vine vorba de începutul de an, ne gândim la stabilirea unor obiective de urmat! Singura întrebare este însă următoarea: știți cum să aveți mereu în vedere aceste obiective? Vă invităm să descoperiți recomandările antrenorului nostru pentru a rămâne motivat.

FITNESS

Ce trebuie să știm despre calorii, cele pe care încercăm frecvent să le eliminăm, cu orice preț? Pentru a găsi răspunsuri la toate întrebările dumneavoastră, urmați ghidul Domyos.

FITNESS
conseils-5-astuces-pour-faire-du-sport-a-la-maison

Nu este întotdeauna ușor să găsim timpul necesar pentru a practica sport.În acest caz, de ce să nu încercăm să facem sport acasă?Domyos vă oferă câteva idei pentru a face sport chiar la dumneavoastră acasă, în ritm propriu…

FITNESS
conseils-4-bonnes-raisons-de-tester-le-biking

Care sunt avantajele biking-ului, acest curs de mers cu bicicleta în interior care este acum la modă? Vă invităm să descoperiți 4 motive întemeiate pentru a încerca acest sport.

FITNESS
conseils-sculpt-astuce-4-verites-sur-les-muscles

Atunci când efectuaţi exerciţii de forţă, spuneţi stop ideilor preconcepute! Iată 4 lucruri adevărate care vă vor ajuta să decideţi care sunt zvonurile cărora merită să le daţi crezare.

FITNESS

Cunoașteți acest mic accesoriu de fitness renumit pentru faptul că ajută la definirea siluetei chiar la domiciliu? Descoperiți mini-stepperul care vă va ajuta să faceți progrese din ce în ce mai mari… până obțineți forma perfectă!

ÎNCEPUTUL PAGINII