48 Recomandările
Pages
FITNESS
conseils-cross-astuces-comment_avoir_un_corps_de_reve

Cum puteţi avea un corp de vis? Profitaţi de fiecare moment pentru a vă defini silueta. Descoperiţi obiceiurile eficiente care vă vor ajuta să vă recăpătaţi silueta.

(1)
FITNESS
conseils-cross-exercice-un-ventre-plat-pour-cet-ete

Guillaume, antrenor în cadrul clubului Domyos, vă propune o serie de exerciții care pot fi efectuate chiar la dumneavoastră acasă.

(9)
FITNESS
conseils-multisports-astuces-comment-tenir-ses-bonnes-resolutions-sportives

Când vine vorba de începutul de an, ne gândim la stabilirea unor obiective de urmat! Singura întrebare este însă următoarea: știți cum să aveți mereu în vedere aceste obiective? Vă invităm să descoperiți recomandările antrenorului nostru pentru a rămâne motivat.

(2)
FITNESS

Ce trebuie să știm despre calorii, cele pe care încercăm frecvent să le eliminăm, cu orice preț? Pentru a găsi răspunsuri la toate întrebările dumneavoastră, urmați ghidul Domyos.

FITNESS
conseils-Les-gestes-pour-retrouver-la-forme

Odată cu vremea frumoasă, vă propuneți să faceți mișcare.Faceți-vă plinul de energie, urmând recomandările de mai jos, pentru a fi din nou în formă!

(2)
FITNESS

Este bine să reduceți numărul de calorii pe care le consumați zilnic.Dar este încă și mai bine să abordați cu rigurozitate acest obiectiv, aplicând toate metodele pentru a-l atinge.

(17)
FITNESS
conseils-5-astuces-pour-faire-du-sport-a-la-maison

Nu este întotdeauna ușor să găsim timpul necesar pentru a practica sport.În acest caz, de ce să nu încercăm să facem sport acasă?Domyos vă oferă câteva idei pentru a face sport chiar la dumneavoastră acasă, în ritm propriu…

(2)
FITNESS
conseils-4-bonnes-raisons-de-tester-le-biking

Care sunt avantajele biking-ului, acest curs de mers cu bicicleta în interior care este acum la modă? Vă invităm să descoperiți 4 motive întemeiate pentru a încerca acest sport.

(2)
ÎNCEPUTUL PAGINII