CUM VĂ PUTEȚI ÎNTĂRI MUSCULATURA PRIN ALTE METODE?

Pentru a crește masa musculară, știați că nu este necesar să ridicați greutăți în mod regulat?Vă invităm să descoperiți cum vă puteți completa antrenamentul de fortifiere a mușchilor, cu ajutorul unei tehnici simple și eficiente, folosind greutăți mult mai mici.

 

Fortifierea mușchilor cu ajutorul benzilor elastice:care sunt avantajele acestui antrenament?

Poate ați auzit de antrenamentul de fortifiere a mușchilor cu ajutorul benzilor elastice, dar nu l-ați încercat încă.Totuși, acest antrenament se dovedește a fi foarte eficient pentru a completa un antrenament tradițional de forță. Fiind folosită, la început, în scopul reeducării, această tehnică este din ce în ce mai răspândită, ba chiar esențială pentru fortifierea musculaturii. De fapt, datorită antrenamentului de rezistență, benzile elastice pentru fitness vă vor permite să vă ameliorați viteza, forța și capacitatea musculară, calități indispensabile pentru a vă îmbunătăți performanța fizică.Veți putea să le folosiți pentru a vă încălzi sau în completarea unui program de antrenament de forță, pentru a repeta exercițiile, folosind, de data aceasta, greutăți mai mici.De exemplu, veți putea acorda atenție mușchilor din partea superioară a corpului (tricepșii, mușchii pectorali, mușchii umerilor, spatele) sau mușchilor fesieri, folosind, într-o anumită zi, greutăți mari, iar a doua zi folosind benzi elastice, pentru a efectua 3 sau 4 serii mai ușoare.

 

Ce benzi elastice pentru fitness trebuie să folosiți?

Există mai multe tipuri de benzi elastice pentru fitness, adaptate pentru orice practică, care asigură rezultate similare:de la cele mai simple, care se regăsesc sub forma unor benzi plate colorate, precum Elastiband, la benzile sub formă de tub cu mânere, precum Resistance Tube.Ușor de folosit, acestea vă ajută să creșteți rezistența atunci când trageți de ele (există niveluri de intensitate specifice pentru fiecare persoană în parte).În cazul anumitor modele, cum ar fi banda Expander, veți putea ajusta numărul de elastice, pentru a spori dificultatea.

 

Ce exerciții puteți efectua cu ajutorul unei benzi elastice pentru fitness?

Pentru a crește rapid performanțele fizice cu ajutorul exercițiilor de forță cu banda elastică, vă invităm să descoperiți toate exercițiile noastre video gratuite, realizate cu ajutorul benzilor Elastiband, Resistance Tube și Expander.

 

 

 

După cum ați înțeles deja, utilizarea multifuncțională a benzilor elastice pentru fitness vă va permite să vă dezvoltați în același timp capacitatea musculară, forța și capacitatea de accelerare.Excelentă din toate punctele de vedere, această tehnică este adoptată în mod unanim, fiind complementară unui program de antrenament de forță.Ați încercat deja banda elastică pentru fitness?

SALA/PILATES

Banda elastică fitness Elastiband de la Domyos vă va ajuta să vă tonifiați eficient mușchii corpului. Fortifiați în profunzime mușchii abdominali, bicepșii, umerii, mușchii pectorali, mușchii fesieri și coapsele. Domyos vă propune exerciții video, realizate și comentate în parteneriat cu antrenorii sportivi din cadrul Clubului Domyos, care vă vor ajuta să folosiți în mod optim acest accesoriu. Descoperiți exercițiile video Domyos pentru a vă antrena corect cu ajutorul accesoriului Elastiband.

ÎNCEPUTUL PAGINII