CUM SĂ VĂ ALEGEŢI BARA DE TRACŢIUNE

Doriţi să vă definiţi muşchii spatelui şi ai braţelor cu ajutorul unui aparat simplu şi eficient? Vă invităm să descoperiţi bara de tracţiune! Pentru a alege modelul adaptat obiectivelor dumneavoastră, urmaţi sfaturile oferite de Domyos.

 

Înainte de achiziţionarea acestui aparat, vă prezentăm motivele pentru care trebuie să faceţi această investiţie!

Bara de tracţiune are avantajul de a fi accesoriul pentru exerciţii de forţă cel mai simplu de utilizat. Fie că este fixă sau ajustabilă, bara de tracţiune Domyos poate fi amplasată aproape oriunde în casa dumneavoastră.

 

Bara de tracţiune contribuie la definirea musculaturii prin exerciţii în suspensie. În ceea ce priveşte modul de utilizare: amplasaţi bara la înălţime şi, în timp ce vă ţineţi cu mâinile de ea, încercaţi să vă ridicaţi, plecând din poziţia în care braţele sunt întinse.

 

Aceste exerciţii de forţă contribuie la definirea bicepşilor, a muşchilor dorsali, a umerilor şi a muşchilor pectorali. Procesul de definire a muşchilor depinde în mare măsură şi de tipul de bară de tracţiune ales.

 

Ce avantaje au caracteristicile aparatului?

Pentru a alege bara de tracţiune care vi se potriveşte, analizaţi produsul în funcţie de cele trei criterii de mai jos:

 

  • Performanţa, care face referire la sarcina maximă suportată de bară. Este de preferat să evitaţi accidentele alegând o bară care suportă greutatea dumneavoastră şi forţa efortului pe care îl depuneţi.

 

  • Siguranţa, criteriu care se referă la tipul de perete pe care veţi fixa bara de tracţiune.

De exemplu, în cazul barelor fixe, cum este bara Domyos BT 500, este recomandat un perete din beton.

 

  • Modul de montare/demontare. În cazul în care doriţi să strângeţi bara de tracţiune, şi anume să o montaţi şi să o demontaţi în mod frecvent, vă recomandăm să optaţi pentru barele ajustabile cum ar fi bara de tracţiune Domyos BT 200.

 

Care sunt modurile de utilizare a aparatului?

Exerciţii pentru muşchii dorsali efectuate cu ajutorul barei de tracţiune Domyos BT 200

Această bară de tracţiune ajustabilă sau « bară la purtător », se fixează între doi pereţi prin tensiune. Fiind ajustabilă, ea este disponibilă în dimensiuni mici, cuprinse între 70 şi 95 de centimetri sau în dimensiuni mari, cuprise între 100 şi 120 centimetri.

 

Exerciţii pentru marele dorsal, muşchii trapezi, bicepşi şi tricepşi efectuate cu ajutorul barei de tracţiune fixă BT 500 Domyos

Această bară de tracţiune se fixează pe un perete cu ajutorul a patru puncte de fixare. Ea a fost concepută pentru practicarea intensivă a tracţiunilor, la domiciliu.

Atenţie: fixaţi această bară pe un perete solid, construit spre exemplu din beton. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
ÎNCEPUTUL PAGINII