RECOMANDĂRILE CULTURISM

natură

7 Recomandările
CULTURISM
conseils-sculpt-exercice-6-exercices-banc-de-musculation

Oferind posibilitatea de a realiza combinații multiple pentru dezvoltarea mușchilor pectorali, a mușchilor spatelui, a tricepșilor și a bicepșilor… banca de forță este aparatul ideal pentru a vă defini musculatura chiar la dumneavoastră acasă.Iată 6 exerciții de bază care vă ajută să vă sculptați corpul.

(5)
CULTURISM
conseils-cross-exercice-exercices-videos-ab-wheel

Descoperiți AB WHEEL, accesoriul indispensabil pentru fortifierea mușchilor abdominali. Domyos vă însoțește în antrenamentul dumneavoastră de forță.

(1)
CULTURISM

Descoperiți curelele STRAP TRAINING, accesoriul indispensabil pentru exercițiile de fortifiere a mușchilor. Domyos vă însoțește cu secvențe video în antrenamentul dumneavoastră de tonifiere.

(9)
CULTURISM

Vă invităm să descoperiți KETTLE BELL, accesoriul indispensabil pentru exercițiile de fortifiere a mușchilor. Domyos vă însoțește cu exerciții video în antrenamentul dumneavoastră de tonifiere.

CULTURISM

Vă prezentăm secvențe video cu Push Up Gain, accesoriul indispensabil pentru exercițiile de fortifiere a mușchilor. Domyos vă însoțește în antrenamentul dumneavoastră de tonifiere.

CULTURISM

Fragmente video în care sunt prezentate exercițiile pe care le puteți efectua cu ajutorul aparatului Abdo Gain, accesoriul indispensabil pentru întărirea centurii abdominale. Domyos vă însoțește în practicarea exercițiilor de tonifiere.

(2)
ÎNCEPUTUL PAGINII