conseils-shape-astuce-un-corps-tonique-en-vacances

UN CORP TONIFIAT ÎN VACANȚĂ

Acasă, la birou sau în vacanță, descoperiți recomandările noastre pentru a rămâne tonifiat și pentru a profita de vară!Vă vom ajuta să întrețineți acest activ valoros care este corpul, având grijă de el:fiți frumoasă și sportivă pe nisipul fin, respectând cele 5 trucuri ale noastre!

 

De luat în valiză...

...Tot ce este necesar pentru o vacanță sportivă!Veți putea să vă tonifiați corpul în această vară, fiind în același timp antrenată.Cum anume?Cu ajutorul accesoriilor de fitness ușor de transportat:haltere, greutăți lestate, elastic pentru fitness, benzi elastice Resistance Tube, benzi elastice Expander, coardă de sărit, covor de fitness... Există numeroase posibilități pentru a vă pregăti un veritabil kit de fitness înaintea verii.Pentru a vă antrena, nu e nimic mai simplu:consultați rubrica noastră antrenor Domyos, pentru a accesa zeci de exerciții video gratuite.

 

Oferiți-vă o trezire tonică

În vacanță, și dacă alegeți noi obiceiuri atunci când vă ridicați din pat!Optați pentru un antrenament muscular ușor la trezire, cu o sesiune de întinderi.Întinderile ajută la restabilirea tonusului, alungă tensiunile, conferă o mai mare flexibilitate corpului și luptă împotriva distrofiei musculare care survine odată cu vârsta. Vă prezentăm un exercițiu inteligent:cu picioarele paralele, depărtate la o distanță egală cu lățimea bazinului, aplecați ușor capul, retrăgând bărbia.Curbați spatele, apoi întindeți-l ușor, vertebră cu vertebră.Mențineți picioarele întinse, lăsând greutatea corpului ușor în față.Nu vă gândiți la nimic și respirați profund.Rămâneți în această poziție timp de 3 minute, apoi ridicați-vă, întinzând fiecare parte a corpului:bazinul, mușchii lombari, dorsali și cervicali.

 

Fiți active în orice situație

În această vară, dacă dorința de a lenevi la soare vă atrage... rezistați!Eforturile pe care le-ați făcut tot anul nu trebuie să fie în zadar.Profitați de fiecare moment pentru a vă defini silueta.De exemplu, pentru a vă fortifica brațele în orice moment:rețineți acest truc simplu:înarmați-vă cu o halteră de fitness (sau cu o sticlă mică de apă) și stați în picioare; picioarele sunt depărtate, ușor îndoite, bazinul fiind în față.Apucați haltera cu o mână și duceți-o la ceafă, ținând cealaltă mână pe șold.Inspirând, întindeți brațul drept, fără a mișca cotul.Reveniți la poziția inițială în timp ce expirați.Repetați zilnic aceeași mișcare de 15 ori pe fiecare parte.

 

Bucurați-vă de apă

Dacă vă bucurați de o vacanță la malul mării, combinați utilul cu plăcutul, printr-un exercițiu de fitness eficient care vă va ajuta să fiți tonifiată:mergeți pe plajă, cu apa până la jumătatea gambelor, în poziția de fandare.Cum anume?Pășiți cu piciorul stâng departe în față și așezați piciorul drept pe sol, îndoind genunchiul.Împingeți corpul în sus, pentru a alătura picioarele, și reîncepeți mișcarea cu celălalt picior.Care sunt beneficiile?Rezistența apei solicită mai mult cvadricepșii, nisipul vă ajută să exersați într-un mediu instabil și mobilizează mușchii profunzi.Veți avea, cu siguranță, coapse ferme!

 

Lucrați la poziția corpului

Așezată pe prosopul de baie, nu pierdeți nicio clipă pentru a lucra la postura corpului.Adoptând cea mai dreaptă postură, contribuiți la definirea siluetei dumneavoastră .Cum procedați?Țineți capul drept în permanență, coborând umerii și trăgându-i către înapoi.Priviți drept în față.Și nu uitați să vă tonifiați gâtul.Complet relaxată, faceți câteva mișcări laterale, de la stânga la dreapta.Apoi, faceți câteva rotiri ușoare.Ei bine, obiectivul a fost atins.

 

 

 

Așa cum probabil ați înțeles deja, trucurile de fitness simple și eficiente vă vor permite să păstrați fermitatea corpului în această vară.Să înceapă, așadar, vacanța activă!

ÎNCEPUTUL PAGINII