ARDETI GRASIMILE CU AJUTORUL BICICLETEI ELIPTICE!

(1)

Bicicleta eliptică vă ajută să ardeţi grăsimile!

Aceasta vă permite să lucraţi până la 80% din muşchi, în ritmul propriu... Domyos, partenerul dumneavoastră fitness, vă sfătuieşte cum să luptaţi cu grăsimile utilizând bicicleta eliptică.

 

Antrenaţi-vă cu ajutorul bicicletei eliptice

Bicicleta eliptică nu trebuie să fie confundată cu bicicleta de apartament. Aceste două aparate de cardio-training nu se utilizează în acelaşi fel şi nu solicită aceiaşi muşchi.

 

Pentru un antrenament complet, alegeţi bicicleta eliptică

Folosiţi în acelaşi timp pedalele şi mânerele; cu o mână trageţi unul dintre mânere, iar cu cealaltă îl împingeţi pe celălalt. Astfel vă puteţi lucra muşchii din partea inferioară a corpului (muşchii fesieri, muşchii coapselor şi ai pulpelor) cu ajutorul pedalelor, precum şi muşchii din partea superioară a corpului (muşchii braţelor, muşchii abdominali, pectoralii, muşchii umerilor şi ai spatelui) cu ajutorul mânerelor.

 

Bicicleta eliptică vă ajută să ardeţi grăsimile!

Bicicleta eliptică vă ajută să creşteţi rezistenţa, să tonifiaţi muşchii solicitaţi, să vă menţineţi în formă şi, mai ales, să scăpaţi de kilogramele în plus... în ritmul propriu. Deoarece pune în mişcare până la 80% din muşchi, efortul este repartizat în tot corpul.

 

Pentru a arde grăsimile cu ajutorul bicicletei eliptice, vă sfătuim să vă antrenaţi timp de 30-45 de minute pe zi, de patru sau cinci ori pe săptămână.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vote
ÎNCEPUTUL PAGINII