conseils-cross-produit-strap-training-5-bonnes-raisons-de-le-choisir

ANTRENAMENTUL STRAP TRAINING DE LA DOMYOS:5 MOTIVE ÎNTEMEIATE PENTRU A ALEGE ACEST ANTRENAMENT

Ce este Domyos Strap Training? Este vorba despre curele de suspensie cu care puteți efectua exerciții cu greutatea corpului, precum TRX. Care sunt avantajele acestui aparat? Iată-le!

 

Un kit care poate fi instalat oriunde!

Kitul Domyos Strap Training este format dintr-o curea, un dispozitiv de prindere, mânere și curele pentru glezne.Deoarece este rezistent și simplu de utilizat, îl puteți instala oriunde:la dumneavoastră acasă sau în exterior, pe o ușă sau pe o bară fixă.Deosebit de practic, rucsacul său de depozitare vă permite să-l transportați oriunde doriți.

 

Un accesoriu pentru oricine

Indiferent de nivelul dumneavoastră de antrenament de forță, pentru a pierde în greutate sau pentru a vă îmbunătăți condiția fizică, puteți încerca exercițiile de tracțiune, realizate cu ajutorul kit-ului Domyos Strap Training.Dificultatea antrenamentului depinde, în principiu, de posturi și de înclinarea corpului.Dumneavoastră veți controla intensitatea efortului, crescând sau reducând rezistența.Puteți crea posibilități multiple de mișcare, adaptate atât debutanților, cât și sportivilor de înalt nivel.

 

O eficiență dublă

Curelele de antrenament de forță contribuie la fortifierea musculară, completă și progresivă, care completează antrenamentul tradițional.Avantajul acestora este dublu:ajută la dezvoltarea forței funcționale și întăresc sistemul cardiovascular.Efectuând în mod succesiv exerciții de tracțiune cu ajutorul curelelor, într-un ritm mai mult sau mai puțin ridicat, vă veți dezvolta anduranța și veți accelera consumul caloric și, implicit, procesul de pierdere în greutate. În caz contrar, dacă reduceți cadența și controlați mișcările, vă veți dezvolta și mai mult forța și volumul muscular.

 

Un antrenament global

Kit-ul Domyos Strap Training vă permite efectuarea unui antrenament în care vă întăriți mușchii, îmbunătățindu-vă rezistența cu ajutorul propriei greutăți corporale.Acest tip de antrenament prin suspensie solicită întregul corp. Este eficient pentru fortifierea profundă a mușchilor. Oricare ar fi exercițiul ales, acesta activează intens musculatura trunchiului, în special în partea de jos a spatelui și mușchii abdominali, zone care sunt solicitate în mod continuu, în încercarea de menținere a echilibrului (contractarea mușchilor este deosebit de importantă în cazul antrenamentului cu greutatea corpului).Simpla greutate a corpului, utilizată în timpul efortului, protejează articulațiile.Vă antrenați fără a folosi greutăți suplimentare, ceea ce reduce riscul producerii de leziuni!

 

Un echilibru muscular mai bun

Pe lângă faptul că vă ajută să pierdeți în greutate și să fiți mai flexibil, antrenamentul regulat Domyos Strap Training ajută la echilibrarea musculaturii.Atunci când folosiți curelele de suspensie, sunteți în permanență în dezechilibru.Pe lângă efortul necesar pentru a efectua exercițiul, trebuie să aveți o stabilitate constantă, pentru a menține postura.Pentru a reuși, corpul dumneavoastră se mobilizează ca un bloc și folosește mușchii stabilizatori profunzi. Astfel, dezvoltați un echilibru muscular optim, o mai bună mobilitate și vă întăriți articulațiile.

 

 

 

După cum ați înțeles deja, pentru a vă menține în formă sau pentru a pierde în greutate, puteți încerca cu încredere antrenamentul Domyos Strap Training. Recurgeți la acest antrenament în completarea unui antrenament tradițional de forță, pentru a vă fortifia mușchii profunzi și pentru a vă dezvolta forța, sau asociați acest antrenament la o activitate cardio, pentru a accelera pierderea în greutate. Nu uitați să adoptați un regim alimentar sănătos și echilibrat, pentru a obține rezultate optime și de durată.De asemenea, în cazul în care aveți îndoieli cu privire la practicarea unui antrenament în suspensie, nu ezitați să solicitați avizul medicului dumneavoastră.

CULTURISM

Descoperiți curelele STRAP TRAINING, accesoriul indispensabil pentru exercițiile de fortifiere a mușchilor. Domyos vă însoțește cu secvențe video în antrenamentul dumneavoastră de tonifiere.

ÎNCEPUTUL PAGINII