5 tehnici pentru a avea un abdomen plat

În cazul în care doriți într-adevăr să aveți un abdomen plat și ferm, nu trebuie să credeți în miracole: o igienă optimă de viață este regula principală: ne referim mai exact la o  alimentație echilibrată și la sport , fără a da înapoi. Este important să renunțați la obiceiurile dăunătoare și să adoptați practici sănătoase. Nu este ușor să scăpați de kilogramele acumulate acum ceva timp. Pentru a avea un abdomen plat și a scăpa de « aripioare , vă invităm să descoperiți 5 trucuri marca Domyos.

 

Trebuie să țineți sub control aportul caloric

Bărbații sunt foarte tentați să-și satisfacă cât mai repede posibil pofta de mâncare, atunci când apare pofta… Și acest lucru se vede adesea pe cântar.Atunci când vă este foame, se vede și în frigider, dar și în ceea ce privește consumul de calorii!Pentru a rezolva problema reprezentată de burtica vizibilă, este suficient să vă țineți obiceiurile sub control.Fără a vă priva de orice plăcere, consumați alimentele preferate, dar țineți pofta în frâu.Analizați cu mai multă atenție aportul caloric:acesta trebuie să fie adaptat vârstei dumneavoastră și activității fizice pe care o desfășurați.Mâncați echilibrat și în cantități rezonabile.Agenția națională de securitate sanitară a alimentelor (Anses) susține că un bărbat cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani ar trebui să consume, în medie, 2.700 de calorii pe zi;un bărbat cu vârsta cuprinsă între 41 și 60 de ani va consuma 2.500 calorii.Țineți cont de propriul corp atunci când acesta atinge starea de sațietate.

 

Un meniu echilibrat

Pentru  a scăpa de « aripioarele » care au apărut pe abdomen, vă recomandăm să adoptați câteva obiceiuri simple care vizează regimul alimentar.

 

Cartofii prăjiți și legumele nu sunt unul și același lucru…

Gata cu alimentele grase consumate atunci când vă uitați la meciurile de fotbal sau după o seară în care ați consumat alcool… Uitați de grăsimile rele și alegeți, mai degrabă, legumele, adevăratele legume. Alegeți alimentele care contribuie la arderea grăsimilor, care consumă mai multe calorii pentru a fi digerate, fără să aducă un exces de calorii organismului.Care sunt acestea? Este vorba, mai ales, de legumele verzi, bogate în vitamine, cu un efect curativ pentru corp:usturoiul, sparanghelul, asparagusul, vinetele (antioxidante, acestea contribuie la absorbția grăsimilor), sfecla furajeră, sfecla, broccoli, morcovii, țelina, ciupercile, cicoarea, varza, varza de Bruxelles, conopida, varza creață, varza roșie, varza murată, dovlecii, castraveții, dovleceii, andivele, spanacul, fasolea verde, lăptuca, salata, porumbul, napii, cepele, prazul, ardeii grași, ridichile, roșiile.Având la dispoziție aceste legume, veți fi, cu siguranță, în încurcătură, neștiind ce să alegeți!

 

Puterea ierburilor

Optați pentru culoarea verde în farfurie;  ierburile aromatice va oferă beneficii nebănuite. Consumați-le folosind sosuri de orice tip: presărați peste orice tip de mâncare ierburi proaspete, precum coriandrul, pătrunjelul, busuiocul… Acestea au fibre, care ajută la reținerea unei cantități de grăsime în timpul digestiei, împiedicând, astfel, absorbția acestora. Preferați, mai ales, menta proaspătă : aceasta este foarte benefică datorită acțiunii sale, care asigură un "abdomen plat"," deoarece activează digestia. Consumată sub formă de infuzie tare, cu o jumătate de oră înainte de masă, aceasta reduce senzația de foame și limitează apetitul în mod natural.

 

Apa, noul credo

Aperitivul este unul dintre momentele cele mai importante ale zilei: o adevărată metodă de instalare a « aripioarelor »… Pentru a scăpa de burtică, trebuie să vă limitați pofta de a bea băuturi carbogazoase reci… și foarte dulci: o doză de băutură carbogazoasă conține, în medie, șase cuburi de zahăr. De asemenea, un pahar cu alcool are un conținut foarte ridicat de calorii, pe lângă riscurile pe care le prezintă un consum excesiv asupra sănătății. Adoptați un nou credo, pentru a avea un regim echilibrat: apa. Pentru o drenare optimă a corpului , beți cel puțin 2 litri de apă pe zi. Este cea mai bună soluție pentru a elimina deșeurile și toxinele din organism, pentru a dezinfiltra țesuturile și pentru a lupta împotriva retenției de apă. Cu puțin efort, veți respecta acest regim și, în câteva săptămâni, micile rotunjimi nu vor fi decât un vis urât.

 

Somnul, doar somnul

Doriți să aveți o siluetă de invidiat și să scăpați de burtică? Dormiți!  Cercetătorii americani au observat o legătură între durata somnului și riscul de obezitate abdominală. Aceștia au arătat că adolescenții sau tinerii care dorm mai puțin de 5 ore pe noapte au tendința de a acumula mai multă grăsime viscerală decât cei care dorm 6-7 ore pe noapte. Care este explicaţia? Cu cât dormim mai puțin, cu atât ne este mai foame și cu atât numărul de celule adipoase este mai mare, iar numărul de calorii arse este mai mic. Lipsa somnului crește nivelul hormonilor foamei  (grelina) și reduce producerea hormonilor care dau senzația de sațietate (leptina). Aşadar, dacă dormiţi puţin, există riscul de a lua în greutate..

 

Sportul luptă cu abdomenul moale

Mai evidentă odată cu vârsta și cu lăsarea pielii, creșterea în volum a centurii abdominale (mușchii mari drepți, mare oblic, mușchiul oblic mic și mușchiul transvers) este cauzată, în primul rând, de lipsa activității sportive. După cum ați înțeles deja, pentru a avea un abdomen plat, nu există niciun secret special: sportul este singurul aliat. Activitatea fizică, asociată unui regim alimentar sănătos, acționează în mod preventiv: cu cât musculatura corpului este mai bine definită, cu atât consumul de energie este mai mare și este mai dificil ca masa de grăsime să se instaleze. Bărbații au avantajul de a pierde mai ușor în greutate decât femeile; așadar, fără a mai ezita, treceți la antrenamentul mușchilor abdominali! Pentru a face acest lucru,  antrenamentul de forță este excelent pentru a scăpa de burtică. Deoarece mușchii abdominali sunt solicitați, perioada de repaus conduce la intensificarea ritmului metabolic. Așadar, veți arde un număr mai mare de calorii, chiar în stare de repaus. Lucrați toate grupele musculare, chiar dacă primul obiectiv este dea scăpa de masa de grăsime de pe abdomen și de a întări centura abdominală.

149,90 RON*
3.55 / 5 60 Păreri
    SALA/PILATES

    Care este cel mai bun accesoriu pentru a vă regăsi starea de bine și a scăpa de neplăcutele calorii? Mingea de gimnastică! Descoperiți-i secretele pentru a avea din nou un abdomen plat.

    ÎNCEPUTUL PAGINII