Punching Ball + Mănuşi Box Copii

Ref.
8319993
Avantaj produs
Inițierea în box ! Baza cu greutăți, autoportantă, permite utilizare și deplasare ușoară ! Pentru copii cu înălțime mai mică de 160 cm !
Rezistenţă
Pară din spumă preformată. Tijă din oţel pentru rezistenţă optimă.
Stabilitate
Soclu cu greutăți (apă sau nisip). Asigură stabilitate optimă.
Polivalență
Înălţime reglabilă (100 - 130 cm). Livrat cu o pereche de mănuşi copii (4 oz).

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Spumă : 100.0% Poliuretan Material principal - Parte inferioară : 100.0% Polietilenă Tub : 100.0% Oțel Material principal - Parte superioară : 100.0% Poliester Husă de protecție : 100.0% EVA
Tests
Recomandare: Testați produsele în magazin. Majoritatea mănușilor și a articolelor pentru box sunt disponibile în magazin. Alegeți boxul, pentru o experiență sportivă de neuitat !
Conceput pentru a
box (iniţiere). Model copii. Punching Ball autoportant. Se poate instala și folosi la domiciliu.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Restricții de utilizare
Nu lăsaţi copiii nesupravegheaţi în timpul practicării.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Concept:
Punching ball creat special pentru loviturile cu pumnul. Pară din spumă și bază stabilă tip arc metalic, pentru reactivitate bună la lovituri. Înălțimea (115-135 cm) poate fi ușor reglabilă, datorită unui element situat pe tija metalică centrală. Punching ball este furnizat cu o pereche de mănuși pentru copii, mărimea: 4 OZ (5-10 ani).
Dimensiuni:
Înălțime reglabilă: 115 x -135 cm. 40 cm.
Recomandări utilizare
Nu loviţi niciodată un sac fără protecţie. Riscaţi să vă răniţi (arsuri, traumatisme ale mâinii).
Recomandări întreținere
Ștergeți sacul de box cu o cârpă umedă și apă cu săpun. Clătiți cu apă. A nu se depozita într-un loc umed (interior sau exterior).
Beneficiile boxului
Boxul este ideal pentru dezvoltarea voinței, autocontrolului, rigorii și respectului. Boxul este o disciplină completă care permite canalizarea energiei, tonifierea și dezvoltarea rezistenței. Trăiți o experiență unică ! Antrenamentul cu sacul de box permite tonifierea musculaturii, pentru a îmbunătăţi puterea de lovire.
ÎNCEPUTUL PAGINII