Pantalon Yoga Bumbac Biologic Negru Damă

Ref.
8404832
Avantaj produs
Pantalon uşor şi moale! Bumbac provenit din agricultura biologică!Elastic la talie, pentru exerciții de respirație.
Libertate de mișcare
Material din elastan pentru flexibilitate optimă. 2 buzunare.
Concept eco
Bumbac biologic, nu este modificat genetic (pesticide şi îngrăşăminte chimice).
Impact asupra mediului
NOTA B - Comparație: pantalon ușor bărbați - detalii info tehnice

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Material principal : 92.0% Bumbac, Material principal : 8.0% Elastan Bandă elastică : 73.0% Acetat, Bandă elastică : 13.5% Poliester, Bandă elastică : 13.5% Cauciuc
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Bumbac provenit din agricultura biologică.
Bumbac provenit din agricultura biologică.Metodele de cultură biologică au fost create pentru a reduce impactul asupra mediului. Protejează biodiversitatea, fertilitatea solului şi reduce riscul de poluare a pânzei freatice.
Cum sunt concepute produsele?
Echipa noastră este formată din 8 persoane: de la începător, până la instructorul de yoga. Cu toții împărtășim pasiunea pentru yoga. De la yoga cea mai ușoară, până la yoga cea mai dinamică, suntem toți în căutarea echilibrului. Cu rețeaua noastră de ambasadori yoga, concepem produse eco, adaptate nevoilor voastre. Ne angajăm să practicăm yoga într-un mod pozitiv, cu respect față de mediu.
Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse
Impactul asupra mediului este calculat în funcție de ciclurile de viață ale produsului și diverși indicatori. O notă globală ABCDE a fost efectuată pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsacuri, etc). Decizia de a afișa impactul asupra mediului este una voluntară. Mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/
ÎNCEPUTUL PAGINII