Error message
  • Unable to get reviews Operation timed out after 3001 milliseconds with 0 bytes received
  • Unable to get reviews Operation timed out after 3000 milliseconds with 0 bytes received

Pantalon Slim pilates 7/8 560 negru bărbați

Ref.
8562069
Avantaj produs
Pantalon ideal pentru stretching pilates. Asigură confort optim, grație materialului extensibil, taliei fără șnur și buzunarelor cu fermoar.

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Fineţe la atingere
Material moale.
Căldură
Materialul asigură căldură.
Extensibilitate
Extensibilitate naturală a materialului datorită modului de tricotaj.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Material principal : 92.0% Poliamidă, Material principal : 8.0% Elastan Material textil spate : 90.0% Poliester, Material textil spate : 10.0% Elastan
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare, pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului. Inginerii noștri efectuează sesiuni de testare a produselor de către utilizatori. Pentru șefii de produs, părerile utilizatorilor sunt foarte importante pentru îmbunătățirea produselor.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Conceperea produselor Stretching Pilates
Gama de îmbrăcăminte de stretching pilates este creată pentru exerciții efectuate în mod consecvent (gimnastică ușoară, stretching, tonifierea și definirea musculaturii), de la intensitate mică la intensitate mare, ideală pentru menținerea în formă și pentru sănătate. Echipele de concepere Domyos lucrează pentru a crea produse ce asigură confort, căldură şi extensibilitate. Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor noştri.
ÎNCEPUTUL PAGINII