Pantalon Regular Călduros Gym Gri Băieți

Ref.
8341700
Avantaj produs
Interior din molton. Croială dreaptă, modernă și buzunare laterale. Talie elastică cu şnur de strângere. Imprimeu vertical pe piciorul stâng.

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Căldură
Materialul din molton limitează pierderile de căldură.
Fineţe la atingere
Exterior din bumbac, pufos şi foarte fin la atingere.

CARACTERISTICILE SALE

Culori
gri.
Mărimi
5 - 14 ani.
Compozitie
Material principal : 58.0% Poliester, 42.0% Bumbac Material intercalat : 58.0% Bumbac, 38.0% Poliester, 4.0% Elastan Buzunar : 100.0% Bumbac
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt făcute în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Conceput pentru a
a asigura confort termic în timpul și după antrenament.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se spăla automat la 30°. A nu se utiliza clor.A nu se curăţa chimic.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Libertate de mișcare
Pantalon cu croială dreaptă și talie elastică. Imprimeu pe gambă. Ușor de întreținut după spălări și uscări repetate. Dispune de buzunare și șnur de strângere.
Produse pentru copii de 5 - 14 ani:
Gama de îmbrăcăminte Gym este creată pentru exerciții de gimnastică la școală și fitness pentru copii (gimnastică ușoară, stretching, tonifierea și definirea musculaturii), la intensitate medie, ideală pentru menținerea în formă și pentru sănătate. Echipa Domyos concepe produsele pentru a vă oferi raport ideal între confort și respirabilitate. Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor noştri.
ÎNCEPUTUL PAGINII