Pantalon Gimnastică Uşoară/Yoga Albastru Bărbaţi

Ref.
8299334
Avantaj produs
Croiala largă şi lejeritatea bumbacului asigură libertate de mişcare.
de la
49.90 RON27.90 RON*
Libertate de mișcare
Fibrele din bumbac asigură lejeritate.
Fineţe la atingere
Material special prelucrat : foarte moale şi plăcut la atingere.

CARACTERISTICILE SALE

Culori
albastru.
Mărimi
S - XXXL.
Compozitie
100% din bumbac.
Conceput pentru a
gimnastică, yoga şi pilates.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Îmbrăcămintea din bumbac sau material sintetic se spală la 30°, 40° maximum. Se poate usca automat.A se călca cu fierul încălzit la intensitate medie. A se spăla separat îmbrăcămintea de culoare închisă, de cea deschisă. Uscarea naturală este benefică pentru mediu, datorită economiei de energie şi rezistenţei produselor.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Conceperea produselor pentru yoga Domyos
Gama textilă este concepută pentru a asigura confort optim în timpul practicii. Domyos concepe produsele în echipă pentru antrenamentele de gimnastică sau yoga. Îmbrăcăminte uşoară pentru concentrare asupra exerciţiilor şi respiraţiei. Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor noştri.
De ce se practică yoga ?
Yoga îşi are originile în India Ancestrală. Este o disciplină ce permite contopirea corpului cu spiritul. Practicată în mod consecvent, vă face să vă simţiţi mai bine în propriul corp. . Corpul devine flexibil, puternic şi tonifiat. Vă simţiţi mai încrezător, calm şi relaxat.
Testare produs
A fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi culorii. Testele au fost făcute în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma calitatea produsului.
ÎNCEPUTUL PAGINII