Pantalon Baby Gym Negru Copii

Ref.
8352516
Avantaj produs
Pantalon uşor şi confortabil, pentru gimnastică ! fin la atingere. 100% bumbac pieptănat. Este uşor de utilizat.
Fineţe la atingere
100% din bumbac.
Utilizare
Talie elastică pentru îmbrăcare ușoară.
Lejeritate
Material uşor şi flexibil !

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Material principal : 100.0% Bumbac
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Conceput pentru a
baby gym și gimnastică la școală.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Ce este Baby Gym?
Activități distractive, realizate cu materiale adaptate, într-un cadru monitorizat. Trasee de diferite mărimi adaptate celor mici (grinzi, mers, planuri înclinate, paralele, tunele, rulouri) ce le permite căţărarea, alunecarea, săriturile şi mersul în echilibru.
Care sunt beneficiile gimnasticii pentru copii?
Practicarea de gimnastică pentru copii favorizează dezvoltarea psihomotorie a copiilor, dezvoltarea abilităţilor motorii, a coordonării şi a echilibrului.
Care este cel mai bun echipament pentru practicarea de gimnastică pentru copii?
Susţinere confortabilă şi uşoară, adaptată sezonului: Tricou şi şort sau pantalon, din material uşor, jachetă sau trening pentru încălzire.Şi pentru a nu aluneca pe echipamentul sportiv, o pereche de încălţăminte Domyos.
Material
Croială mai strâmtă spre bază. Material 100% bumbac, ce asigură confort și flexibilitate optime. Plăcut la atingere. Talie elastică. Fără șnur de strângere.
ÎNCEPUTUL PAGINII