Mitene Box GDC 300 Negru

Ref.
8340713
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
3.71 / 5 69 Păreri
Avantaj produs
Mitene ușor de utilizat pentru antrenamentele cu sac de box și cardioboxing (tracțiuni, coardă, sac) !Materialul respirant asigură evacuarea optimă a transpirației !
Amortizare
Spumă amortizantă, pentru protecția falangelor.
Protecția articulațiilor
Închiderea cu Velcro permite o susținere optimă.
Rezistența la frecare
Pielea sintetică asigură rezistența mitenelor la lovituri.

CARACTERISTICILE SALE

Mărimi
S - XL.
Culoare:
Negru.
Compozitie
Umplutură : 100.0% EVA Dosul mâinii : 100.0% Poliuretan Căptuşeala principală : 80.0% Bumbac, Căptuşeala principală : 20.0% Elastan Palmă : 90.0% Poliester, Palmă : 10.0% Elastan
Tests
Vă recomandăm să testați produsele în magazin. Majoritatea mănușilor și a articolelor pentru box sunt disponibile în magazin. Alegeți boxul, pentru o experiență sportivă de neuitat !
Conceput pentru a
antrenamente cu sac de box sau cardio boxing (nivel începător).
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se aerisi după fiecare utilizare. Urmele de transpiraţie se şterg cu un material textil uscat.
Restricții de utilizare
A nu se folosi ca mănuşi de luptă pentru arte marțiale mixte.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Mitene Box GDC 300
Mitenele Self Defense 300 dispun de spumă cu densitate mare, acoperită de piele sintetică groasă, ce asigură protecția articulațiilor în timpul loviturilor puternice în sac. Închiderea cu Velcro permite o susținere optimă. Mitenele au fost create respectând normele de protecție CE.
Alegerea mitenelor
Există mai multe tipuri de mănuși pe piață. Alegerea se face în funcție de disciplina practicată. - Mitenele deschise la nivelul degetelor permit efectuarea de mișcări la sol. Mitenele se pot purta pe tot parcursul antrenamentului. - Mitenele căptușite și curbate, mănușile de box sunt ideale pentru loviturile în sac. - Mitenele de sub mănuși nu se pot purta singure. Se poartă numai pe sub mănușile de box.
Alegerea mărimii potrivite:
Mărimile mitenelor sunt exprimate în S, M, L, XL.Pentru o alegere ușoară, iată corespondența mărimilor pentru mănușile standard și greutate: - Mărimea S/M (mănuși nr. 6): <65 - Mărimea S/M (mănuși nr. 7): 65 kg 75 kg. - Mărimea L/ XL (mănuși nr. 8) : 75-85 kg. - Mărime XL (mănuși nr. 9) : > 85 kg. Ajustați mitenele și fixați cu sistemul de închidere velcro. Mitenele nu trebuie să fie nici prea strânse, nici prea lejere: nu trebuie să alunece.
Alegerea mănuşilor în funcţie de nivelul de practică
- Pentru un boxeur începător (antrenament o dată pe săptămână) se recomandă alegerea unei mitene deschise la nivelul degetelor sau mitene pe sub mănuși.- Pentru un boxeur avansat(utilizare de 2-3 ori pe săptămână)se recomandă alegrea unei mănuși cu rezistență bună la uzură și spumă cu densitate mare. -Pentru un boxeur care participă la competiţii se recomandă alegerea unei mănuşi din piele, rezistente şi confortabile.Pentru anumite practici(Grappling/Cardio boxing) se aleg mănuși polivalente.
Recomandări de utilizare:
După utilizare, uscaţi produsul. Evită apariţia mirosurilor neplăcute şi creşterea duratei de viaţă a protecţiilor.
Recomandări de întreţinere:
A se curăţa cu un material textil umed. Uscaţi-le la temperatura camerei. A nu se lăsa lângă o sursă de căldură, de ex: un radiator.

OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER

3.71 / 5 69 Păreri
50 persoane din 1353 recomandă acest produs
 • Bărbat
  30 - 39 ani
  22 octombrie 2016
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  SCHUTZHANDSCHUHE

  handschuhe sind top! Voraussetzung, man sollte sie immer vorher anprobieren! Bin, wie immer, mit dem produkt absolut zufrieden!
  Preisleistung bekommt mal wieder ne 1+

 • Bărbat
  20 - 29 ani
  07 septembrie 2017
  Use since 3 - 6 luni
  That review has been deposited on this product version
  Muy buena guantilla para pegada en saco

  Ideal para pegada en saco, ya que no hace falta utilizar vendaje y sientes mucho mejor la pegada que con un guante de boxeo

 • Bărbat
  40 - 49 ani
  11 august 2017
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  No estoy muy convencido

  Los compre ayer, me gusta entrenar saco una vez por semana, porque buscaba algo ligero sin tener que usar guantes de boxeo, ni vendas, pero aunque ofrecen buena amortiguacion a los impactos no protegen las articulaciones debajo de los nudillos y producen rozaduras y heridas al golpear el saco, aunque coloques la mano correctamente, sobre todo en los crochets.

ÎNCEPUTUL PAGINII