Mănuși Sac de Box GDNC 300

Ref.
8340714
Avantaj produs
Mănuși indispensabile pentru antrenamentul cu sac de box ! Libertate mare de mișcare (orificiu pentru degetul mare liber și element de prindere).
Amortizare
Spuma preformată din zonele de lovire amortizează şocurile.
Rezistenţă
Piele sintetică pentru un plus de rezistență la abraziune.
Respirabilitate
Microperforații ce facilitează evacuarea transpirației.

CARACTERISTICILE SALE

Culoare
negru.
Mărimi
S - XL.
Compozitie
Umplutură : 50.0% Poliuretan, Umplutură : 45.0% Cauciuc, Umplutură : 5.0% Polietilenă Material principal : 100.0% Poliuretan Căptuşeală : 100.0% Poliester
Conceput pentru a
antrenamentul cu sac de box. Protecție optimă a mâinii și libertate de mișcare.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se aerisi după fiecare utilizare. Urmele de transpiraţie se şterg cu un material textil uscat. Puteţi de asemenea să achiziţionaţi Glove Dryer, un produs conceput de Domyos care permite uscarea rapidă a mănuşilor de box.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Recomandări de întreţinere
După antrenament puteți introduce înăuntrul manușilor uscătoare de mănuși (glove dryer). Acestea permit menţinerea mănuşilor deschise pentru aerisire și pentru evacuarea transpirației. Uscătoarele de mănuși se vând la set.
Cum să alegeţi mănuşile în funcţie de nivelul de practică
Boxeurul începător va alege mănuşi confortabile, cu orificii de aerisire. Boxeurul consecvent va alege mănuşi rezistente la uzură. Boxeurul care participă la competiţii va alege mănuşi din piele, rezistente şi protectoare.
Recomandări de utilizare
Se recomandă utilizarea mitenelor pentru mănuşile de box, deoarece protejează de transpiraţie interiorul mănuşilor. Aceste mitene sunt practice şi uşor de utilizat. Prelungesc durata de viaţă a mănuşilor de box. Benzile au ca scop principal protejarea şi susţinerea încheieturilor și a pumnilor. Asigură și protejarea mănuşilor de transpiraţie.
ÎNCEPUTUL PAGINII