Mănuși Boxing Gloves 300, Antrenament Damă/Barbați (nivel începător) Alb

Ref.
8365142
Avantaj produs
Inserțiile din spumă asigură protecție optimă la nivelul oaselor metacarpiene ! Bandă velcro lată la nivelul încheieturii pentru susținere optimă !

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Amortizare
Spumă moale, pentru amortizare optimă. Umplutură încheietură, cu față dublă.
Stabilitate
Închidere cu velcro, din poliuretan, pentru susținere bună a încheieturilor.
Respirabilitate
Material din mesh aerisit pe palmă și interiorul încheieturii.
Rezistența la frecare
Înveliș exterior din piele sintetică 0,7 mm, rezistent.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Umplutură : 86.0% Poliuretan, Umplutură : 14.0% EVA Material principal : 100.0% Poliuretan Căptuşeală : 100.0% Poliester
Tests
Recomandare: Testați produsele noastre în magazin. Majoritatea produselor pot fi găsite în magazin. Pentru o experiență sportivă plăcută !
Conceput pentru a
inițiere în box (boxe englez, full contact, kickboxing, muay thai). Mănuși de protecție din material respirant.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Concept Boxing Gloves 300
Mănuși cu inserții din spumă preformată și înveliș din piele sintetică. Compoziția asigură rezistență mare și durată de viață lungă. Structură 3 dimensiuni. Materialul perforat de la nivelul palmei asigură respirabilitate optimă.
Cum alegeţi mănuşile de box ?
- Pentru box la nivel începător (1-2 ori pe săptămână), alegeți mănuși ce asigură evacuarea transpirației și susținerea pumnului. - Pentru box la nivel consecvent (2-3 ori pe săptămână), în club sau cu sac de lovituri, alegeți mănuși cu înveliș gros, din piele sau piele sintetică și spumă cu densitate medie sau mare. - Pentru box la nivel avansat (mai mult de 4 ori pe săptămână), alegeți o mănușă rezistentă, cu înveliș gros, din piele naturală sau sintetică.
Alegerea mărimii potrivite
Mărimea mănuşilor este exprimată în oz (abreviere a termenului "Once", care este unitatea de măsură britanică folosită internațional pentru mănuşile de box). Se recomandă alegerea mănușilor de box în funcție de greutatea corpului și a tipului de practicare: - lovituri la sacul de box. - lovituri în luptă (Sparring). Pentru mai multe informații, consultați grila de mărimi.
Recomandări de utilizare
Pentru siguranță, se recomandă utilizarea de: - mitene pe sub mănuși, ușor de utilizat. Acestea limitează iritațiile de pe mâini și îmbunătățesc rezistența în timp a mănușilor, datorită absorbției transpirației. sau - benzi pentru box. Acestea au rolul de a susține articulațiile (metacarp și încheieturi)
Recomandări de întreţinere
Pentru a crește rezistența mănușilor, se recomandă uscarea corespunzătoare după fiecare utilizare. Pentru aceasta, puteți achiziționa un uscător special pentru mănuși. Uscătoarele pentru mănuși se vând în pereche.
ÎNCEPUTUL PAGINII