Mănuşi Box FKT180 Inițiere

Ref.
8313161
Avantaj produs
Mănuși pentru începători. Absorb șocurile și oferă protecție în antrenamente de box englez, box tailandez, kickboxing, full contact.
Protecție împotriva loviturilor
Spumă preformată, injectată, pentru absorbția bună a șocurilor.
Rezistența la frecare
Exterior din poliuretan ce asigură rezistență bună în timp.
Respirabilitate
Material din mesh respirant ce asigură evacuarea transpirației.

CARACTERISTICILE SALE

Mărimi
6 - 14 Oz.
Culoare
roşu.
Compozitie
Umplutură : 95.0% Poliuretan, Umplutură : 5.0% Cauciuc, Umplutură : 0.0% Policlorură de vinil (pvc) - fără ftalați Material exterior : 75.0% Poliuretan, Material exterior : 25.0% Poliester Material interior : 100.0% Poliester
Conceput pentru a
inițiere în box (box englez, box tailandez, kick boxing , full contact).
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
După antrenament, se poate introduce o rolă de hârtie igienică sau un prosop în interiorul mănuşilor. Acest lucru permite menţinerea mănuşilor deschise pentru aerisire. În plus, hârtia absoarbe transpiraţia. Puteţi achiziţiona şi suportul Glove Dryer, special conceput pentru uscarea mănuşilor.
Depozitare Sfaturi
A se depozita într-un loc aerisit.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Cum alegeţi mănuşile de box?
Boxul este un sport de contact. Rolul mănuşilor este de a proteja mâinile şi corpul jucătorului (parare), dar şi de a proteja adversarul. Mănuşile de box împiedică rănirea celor doi adversari.
Alegerea mărimii potrivite
Mărimea mănuşilor este exprimată în oz (abreviere a termenului "Once", care este unitatea de măsură britanică folosită internațional pentru mănuşile de box). OZ reprezintă greutatea mănușii (și deci nivelul de protecție) adaptată boxeur-ului.Greutatea mănuşilor: Greutate utilizator: 6 oz: mai puțin de 45 kg, 8 oz: 45 - 65 kg, 10 oz: 65 - 78 kg 12 oz: 78 - 90 kg, 14 oz: mai mult de 90 kg, 16 oz: mai mare de 90 kg pentru protecţie şi mai mare.
Alegerea mănuşilor în funcţie de nivelul de practică
Boxeuriul începător (antrenament 1 dată/săptamână) va alege mănuși confortabile cu aerisire bună de tip FKT 180 sau Boxing Glove 300. Boxeurul avansat (utilizare 2-3 ori/săptămână) va alege mănuși rezistente la uzură cu spumă densă, precum Boxing Glove 300. Boxeurul de competiție va alege mănuși din piele pentru rezistență și confort excelente.
Recomandări de utilizare
Se recomandă utilizarea mitenelor pentru mănuşile de box, deoarece protejează interiorul mănuşilor de transpiraţie. Aceste mitene sunt practice şi uşor de utilizat. Prelungesc durata de viaţă a mănuşilor. Benzile au ca scop protejarea şi susţinerea încheieturilor şi protejarea mănuşilor de transpiraţie.
Recomandări de întreţinere
După antrenament puteți introduce înăuntrul manușilor uscătoare de mănuși (glove dryer). Acestea permit menţinerea mănuşilor deschise pentru aerisire și pentru evacuarea transpirației. Uscătoarele de mănuși se vând la set.
ÎNCEPUTUL PAGINII