Maiou Tonifiere & Pilates Alb Bărbați

Ref.
8350568
Avantaj produs
Lejer și respirant, din bumbac ce asigură absorbția transpirației și menține pielea uscată.
Fineţe la atingere
Fibre din bumbac, ce asigură flexibilitate și confort.
Respirabilitate
Materialul se usucă de 1,5 ori mai rapid decât bumbacul tradițional.
Impact asupra mediului
Comparaţie : maiou bărbaţi - detalii info tehnice.

CARACTERISTICILE SALE

Mărimi
S-3XL.
Culori
negru, albastru, alb.
Compozitie
Material principal : 63.0% Bumbac, Material principal : 34.0% Poliester, Material principal : 3.0% Elastan
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Conceput pentru a
tonifiere & pilates.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Care sunt avantajele utilizării maioului din gama Tonifiere & Pilates ?
Maiou ideal pentru antrenamente la nivel consecvent și intensitate moderată. Potrivit antrenamentelor din gama Tonifiere & Pilates ! Plăcut la atingere datorită materialului din bumbac natural și respirant. Asigură confort optim. Modelul dispune de diverse culori.
Conceperea produselor Gym & Pilates:
Conceperea produselor pentru Gym & Pilates:Gama de îmbrăcăminte Tonifiere & Pilates este creată pentru exerciții la nivel consecvent (gimnastică ușoară, stretching, tonifierea și definirea musculaturii), la intensitate medie, ideală pentru menținerea în formă și pentru sănătate. Echipa Domyos concepe produsele pentru a vă oferi raport ideal între confort și respirabilitate. Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor noştri.
Notă de comparație a impactului asupra mediului pentru produse
Impactul cu mediu este calculat în funcție de ciclurile de viață și diverși indicatori. Nota ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificaţi cu uşurinţă produsele cu cel mai mic impact asupra mediului şi să comparaţi produsele de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Decathlon este un actor voluntar al acestui demers de afişare a impactului asupra mediului.
ÎNCEPUTUL PAGINII