Maiou slim 900 pilates Gri Bărbați

Ref.
8520205
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
4 / 5 10 Păreri
Avantaj produs
Tricoul ideal pentru antrenamentele de stretching pilates. Croială adaptată, material extensibil fără cusături sub brațe și cu inserții la spate. Finisaje termolipite.
Fineţe la atingere
Majoritatea fibrelor sunt din bumbac și asigură flexibilitate și confort.
Respirabilitate
Materialul permite evacuarea transpirației.
Extensibilitate
Elastanul asigură libertate de mişcare.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Material principal : 55.0% Bumbac, Material principal : 38.0% Lyocel, Material principal : 7.0% Elastan Material intercalat : 54.0% Bumbac, Material intercalat : 38.0% Lyocel, Material intercalat : 6.0% Elastan, Material intercalat : 2.0% Poliamidă
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare, pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului. Inginerii noștri efectuează sesiuni de testare a produselor de către utilizatori. Pentru șefii de produs, părerile utilizatorilor sunt foarte importante pentru îmbunătățirea produselor.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Cel mai bun raport calitate-preț:
Decathlon concepe, produce și vinde produse la nivel mondial! Astfel, controlăm toate etapele de viață ale produsului, de la schiță, până la comercializare: conceperea produsului, ambalarea lui, transportul și comunicarea... Obiectivul nostru: să oferim întotdeauna produse de calitate pentru antrenamentele de Pilates, la cel mai bun preț, accesibil tuturor.
Care sunt avantajele utilizării maioului din gama stretching pilates?
Maioul stretching pilateseste ideal pentru practicarea consecventă la o intensitate moderată.Croială dreaptă și guler rotund. Ideal pentru antrenamentele de stretching pilates. Agreabil de purtat datorită materialului din bumbac natural și respirant. Asigură confort optim în timpul efortului. Modelul disponibil în diverse culori.
Avantaje produs:
Întreținere ușoară și rezistență în timp. Spălările repetate nu afectează culoarea materialului și calitățile acestuia. Materialul se usucă rapid și se calcă ușor. Produs ideal pentru antrenamentele sportive.
Conceperea produselor Stretching Pilates
Gama de îmbrăcăminte de stretching este creată pentru exerciții efectuate în mod consecvent (gimnastică ușoară, stretching, tonifierea și definirea musculaturii), de la intensitate mică la intensitate mare, ideală pentru menținerea în formă și pentru sănătate. Echipa Domyos concepe produsele pentru a vă oferi echilibrul ideal între confort și respirabilitate. Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor noştri.
Notă pentru compararea impactului produselor asupra mediului
Impactul asupra mediului este calculat pe totalitatea ciclului de viaţă al produsului, prin diverşi indicatori. Nota ABCDE a fost atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai mic impact asupra mediului, comparând produse asemănătoare (tricouri, pantaloni, rucsacuri). Decathlon se implică voluntar în demersul de afișare a impactului produselor asupra mediului.Web: sustainability.decathlon.com Video explicativ:

OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER

4 / 5 10 Păreri
9 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • Bărbat
  peste 60 de ani
  17 ianuarie 2020
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Gym top

  Fits fine and very happy with look and texture of garment

 • 09 august 2020
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  tout à fait à…

  tout à fait à l'aise et super réspirant

 • 06 august 2020
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  sans…

  sans

ÎNCEPUTUL PAGINII