Maiou Bumbac Bio Gimastică Uşoară/Yoga Violet Damă

Ref.
8279866
Avantaj produs
Fineţe şi libertate de mişcare: bumbac provenit din agricultura biologică.Pentru exerciţiile de gimnastică uşoară, Domyos concepe doar produse care nu afectează mediul. Mărimi: până la 3XL.
de la
22,90 RON9,90 RON*
Libertate de mișcare
Fibrele din bumbac asigură lejeritate.
Concept eco
Consum de apă redus cu 60% la fabricaţie faţă de bumbacul clasic.

CARACTERISTICILE SALE

Culori
violet.
Mărimi
XS - XXXL.
Compozitie
Material principal : 100.0% Bumbac biologic
Conceput pentru a
gimnastică, yoga şi pilates.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Am ales produsele rezultate din agricultura biologică pentru a reduce impactul asupra mediului şi a respecta ecosistemul bumbacului.Modul în care întreţineţi produsul are un impact asupra mediului. A se evita prespălarea. Spălaţi la 30° în loc de 40° pentru a economisi până la 37% din energie!Utilizaţi un detergent cu impact redus asupra mediului, cu ambalaj reciclat sau reciclabil.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Conceperea produselor pentru yoga Domyos
Gama textilă este concepută pentru a asigura confort optim în timpul practicii. Domyos concepe produsele în echipă pentru antrenamentele de gimnastică sau yoga. Îmbrăcăminte uşoară pentru concentrare asupra exerciţiilor şi respiraţiei. Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor noştri.
De ce se practică yoga ?
Yoga îşi are originile în India Ancestrală. Este o disciplină ce permite contopirea corpului cu spiritul. Practicată în mod consecvent, vă simţiţi mai bine în propriul corp şi propria minte. Corpul devine flexibil, puternic şi tonifiat. Vă simţiţi mai încrezător, calm şi relaxat.
De ce să alegeţi bumbacul biologic?
Respiraţi, vă relaxaţi, alungaţi stresul. Yoga este echivalentul stării de bine.Practicanţii cunosc limitele corpului, respectul faţă de ceilalţi şi mediu: de aceea, propunem bumbacul obţinut din agricultura biologică (creată pentru reducerea impactului asupra mediului).
Bumbac provenit din agricultura biologică.
Bumbac provenit din agricultura biologică.Metodele de cultură biologică au fost create pentru a reduce impactul asupra mediului. Menţine biodiversitate, fertilitatea solului şi reduce riscul de poluare al pânzei freatice.
Testare produs
A fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi culorii. Testele au fost făcute în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma calitatea produsului.(Materialele rezultate din agricultura biologică au o trasabilitate aparte).
ÎNCEPUTUL PAGINII