Lot 2 Perechi de Șosete Antiderapante Bleumarin/Gri Copii

Ref.
8355729
Avantaj produs
Şosete antiderapante ! Flaușate la interior, au proeminențe de silicon pe talpă !

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Aderență
Proeminenţele de pe talpă împiedică alunecarea piciorului.
Fineţe la atingere
Sunt compuse majoritar din bumbac, pentru confort garantat.
Stabilitate
Banda elastică la gleznă asigură susținere bună.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Șosete : 84.0% Bumbac, 15.0% Poliamidă, 1.0% Elastan
Tests
Produsele noastre respectă normele de toxicologie Decathlon.
Conceput pentru a
gimnastică pentru copii.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
Se recomandă depozitarea departe de surse de umiditate.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Beneficiile practicării unei activități fizice de la vârste mici:
Activitățile fizice practicate în mod consecvent, de la vârste fragede, sunt benefice pentru dezvoltarea fizică și psihică a copiilor. Obiceiul unor moduri de viață sănătoase limitează problemele de sănătate pe parcursul vieții. Practicarea unei activități fizice colective favorizează integrarea socială și contribuie la dezvoltarea personalității copilului.
Beneficii fizice și intelectuale:
Care sunt beneficiile fizice? Dezvoltarea capacităților fizice fundamentale (dezvoltare psihomotorie) Favorizarea creșterii Lupta contra obezității Care sunt beneficiile intelectuale ? Încredere în sine Favorizează integrarea într-un grup Contribuie la dezvoltarea copilului
Practicarea unei activități fizice colective favorizează integrarea socială și contribuie la dezvoltarea personalității copilului.
Ce este gimnastica pentru copii? Activități distractive, realizate cu materiale adaptate, într-un cadru monitorizat. Trasee de diferite mărimi adaptate celor mici (grinzi, mers, planuri înclinate, paralele, tunele, rulouri) ce le permite căţărarea, alunecarea, săriturile şi mersul în echilibru.
Beneficiile relaxării:
Care sunt beneficiile gimnasticii pentru copii ?Gimnastica pentru copii favorizează dezvoltarea psihomotorie a copiilor, a motricității și echilibrului. Echilibrarea pe bârne, săritul, cățăratul, rotirile, sunt activități care permit copilui să capete autonomie și încredere.
Echipamentul :
Care este cel mai bun echipament pentru practicarea de gimnastică pentru copii?Ținută confortabilă şi uşoară, adaptată sezonului: tricou şi şort sau pantalon, din material uşor, jachetă sau trening pentru încălzire.Şi pentru a nu aluneca pe echipamentul sportiv, o pereche de încălţăminte Domyos. Încălțămintea Domyos este ușor de descălțat!
ÎNCEPUTUL PAGINII