Kimono Judo Hirosaki Championship Adulți

Ref.
8191027
Avantaj produs
100% bumbac. Ţesătura bob de orez a jachetei (730 g/m²) îi conferă rezistenţă sporită. Se vinde fără centură.

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Rezistenţa la tracţiune
100% din bumbac.Ţesătură tip bob de orez. Densitate :730 g/m².Cusături la spate.
Libertate de mișcare
Materialul flexibil permite libertate de mișcare în lupta în picioare și la sol.
Utilizare ușoară
Croială tradiţională adaptată pentru ju-jitsu şi aïkido.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Material principal : 100.0% Bumbac Geantă spate : 100.0% Poliester
Conceput pentru a
pentru judo (nivel avansat și de competiție).
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
A se folosi apă rece pentru primele 3 spălări. Apoi se poate spăla la maximum 30°. A se usca în aer liber. A nu se usca automat.
Restricții de utilizare
A nu se usca automat.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Detalii
Kimono-ul de judo 730 este fabricat din bumbac 100%, conform normelor stabilite în competițiile internaționale de judo. Kimonoul dispune de material din semințe de orez (730 gr/m²), foarte rezistent la tracțiune.
Alegerea kimono-ului potrivit
Judo este un sport de contact. La contactul cu adversarul, tânărul judoka trebuie să prindă kimono-ul adversarului pentru a-l trânti la sol şi pentru a-l imobiliza. De aceea kimono-ul trebuie să fie foarte rezistent şi să aibă elemente de întărire în zonele cele mai solicitate.
Alegerea mărimii potrivite
Kimono-ul se alege în funcţie de dimensiunile utilizatorului (de la 160 cm la 200 cm). Confecţionat din bumbac, conform tradiţiei, kimonourile pot intra la apă câţiva centimetri la primele 3 spălări. De aceea, vă recomandăm să alegeţi un kimono cu cel puţin 5 cm mai mare decât înălţimea dumneavoastră. Spre exemplu, dacă aveţi o înălţime de 174 cm, alegeţi un kimono de 180 cm.
Alegerea kimonoului în funcţie de nivelul de practică.
Un judoka ce participă la competiţii va alege un kimono foarte rezistent, din material mai gros, care să îngreuneze tehnica de kumi kata a adversarului.
Recomandări de întreţinere
Se recomandă aerisirea kimono-ului după fiecare utilizare. Spălarea constantă a kimono-ului permite păstrarea culorii albe. Primele spălări se fac cu apă rece. Aşadar, apa nu trebuie să aibă o temperatură mai mare de 30°C.
Beneficiile practicării de judo.
Judo este un sport foarte solicitant: scopul este de a controla greutatea adversarului. Copiii solicită și dezvoltă întreaga musculatură . Judo implică și un antrenament la nivel psihologic. Permite destinderea corpului și a spiritului. Cuvântul judo semnifică "calea flexibilității".
ÎNCEPUTUL PAGINII