Kimono Hirosaki 350 Judo Copii

Ref.
8313054
Avantaj produs
Kimono de judo Hirosaki 350 rezistent (material întărit 350 gr/m², țesătură tip bob de orez) ! Destinat tinerilor practicanți de judo în competiții. Se vinde fără centură.
Rezistenţa la tracţiune
Întărituri guler, guler şi genunchi.
Libertate de mișcare
Croiala amplă asigură libertate totală de mișcare.
Utilizare ușoară
Croială tradiţională adaptată pentru judo, ju-jitsu şi aïkido.
Lejeritate
Material dens tip bob de orez 350g/m².

CARACTERISTICILE SALE

Mărimi
110 - 150 cm.
Compoziţie
35% bumbac, 65% poliester
Culori
alb.
Compozitie
Material principal : 65.0% Poliester, Material principal : 35.0% Bumbac Geantă spate : 100.0% Poliester
Conceput pentru a
judo în competiții.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Sfaturi de întreținere
Primele 3 spălări se fac cu apă rece. Apoi, se spală la maxim 30°.
Restricții de utilizare
A nu se usca automat.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Detalii
Kimono-ul de judo 350 este fabricat din poliester și bumbac. Odată spălat, mărimea nu se schimbă decât foarte puțin. Se usucă mai ușor decât modelele cu bumbac 100 %. Kimono-urile de judo dispun de întărituri la nivelul gulerului și genunchilor, pentru luptă la sol.
Alegerea kimono-ului potrivit
Judo este un sport de contact. La contactul cu adversarul, tânărul judoka trebuie să prindă kimono-ul adversarului pentru a-l trânti la sol şi pentru a-l imobiliza. De aceea kimono-ul trebuie să fie foarte rezistent şi să aibă elemente de întărire în zonele cele mai solicitate.
Alegerea kimonoului în funcţie de nivelul de practică.
Un copil care se iniţiază în judo sau care practică de 1-2 ani va alege un kimono 100% din bumbac (220° g/m²), flexibil şi rezistent. Un judoka ce practică acest sport de 2 ani (centură galbenă sau portocalie) sau care este începător în competiţii, va alege un kimono de tip bob de orez, foarte rezistent. Combinaţia poliester / bumbac (350 g/m²) asigură o bună rezistenţă la spălări repetate şi la uscări rapide.
Alegerea mărimii potrivite
Kimono-ul se alege în funcţie de dimensiunile utilizatorului (de la 100 cm la 150 cm). De aceea, vă recomandăm să alegeţi un kimono cu cel puţin 5 - 10 cm mai mare decât dimensiunile copilului. Spre exemplu, pentru un copil cu înălţimea de 133 cm, alegeţi un kimono de 140 cm.
Recomandări de întreţinere
Se recomandă aerisirea kimono-ului după fiecare utilizare. Spălarea constantă a kimono-ului permite păstrarea culorii albe. Primele spălări se fac cu apă rece. Aşadar, apa nu trebuie să aibă o temperatură mai mare de 30°C.
Beneficiile practicării de judo.
Judo este un sport foarte solicitant: în cadrul unei singure ședințe, copiii consumă foarte multă energie. Un sport complet : scopul este de a controla greutatea adversarului. Copiii solicită și dezvoltă întreaga musculatură . Judo implică și un antrenament la nivel psihologic. Permite destinderea corpului și a spiritului. Cuvântul judo semnifică "calea flexibilității".
ÎNCEPUTUL PAGINII