Jachetă Yoga+ Gri Bărbaţi

Ref.
8352783
Avantaj produs
Călduroasă şi uşoară, reduce senzaţia de frig !Fină la atingere și respirantă ! Ideală pentru posturile de început sau pentru cele de relaxare.
Libertate de mișcare
Croiala se adaptează la forma corpului şi oferă libertate de mişcare.
Respirabilitate
Material tehnic conceput pentru a absorbi şi a reduce senzaţia de umiditate.

CARACTERISTICILE SALE

Mărimi
XS - XL.
Compozitie
Material principal : 91.0% Poliester, Material principal : 9.0% Elastan Căptuşeală : 100.0% Poliester
Tests
Produsul a fost supus unor teste de spălare şi uscare pentru a verifica menţinerea formei şi a culorii. Testele sunt efectuate în mod consecvent într-un laborator extern pentru a confirma exigențele de calitate a produsului.
Conceput pentru a
yoga dinamică (Ashtanga, Flow, Hot yoga etc).
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Conceperea produselor pentru yoga Domyos
Gama de îmbrăcăminte este concepută pentru a asigura confort în timpul practicii. Domyos concepe produsele în echipă pentru antrenamentele de gimnastică sau yoga. Îmbrăcăminte uşoară pentru concentrare asupra exerciţiilor şi respiraţiei. Modelele sunt testate în practică şi sunt adaptate constant la nevoile clienţilor noştri.
De ce se practică yoga ?
Yoga îşi are originile în India Antică. Este o disciplină ce permite contopirea corpului cu spiritul. Practicată în mod consecvent, vă redă încrederea în sine și vă ajută să vă simțiți în formă. Corpul devine flexibil, puternic şi tonifiat. Căpătaţi mai multă încredere, calm şi relaxare !
Yoga dinamică (Ashtanga , Hot yoga , etc) pentru cine?
Yoga dinamică este potrivită persoanelor care practică şi alt sport (alergare, înot, surf, dans), unde concentrarea, flexibilitatea, rezistenţa sunt importante. Yoga este benefică alături de alte activităţi. Din ce în ce mai mulţi sportivi practică yoga pentru îmbunătăţirea performanţelor.
ÎNCEPUTUL PAGINII