Încălţăminte Ultralight Gimnastică Gri Închis Copii

Ref.
8278585
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
4.7 / 5 26 Păreri
Avantaj produs
Ideală pentru copii ! Uşor de încălţat și practici. Nu alunecă !

2 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Aderență
Talpa antiderapantă și elementele întărite asigură aderență bună.
Utilizare ușoară
Închidere cu benzi autoaderente, reper picior stâng/ drept:
Flexibilitate
Talpă şi faţă flexibile.

CARACTERISTICILE SALE

Mărimi
20 28.
Compozitie
Exterior din : 90.0% Poliester, 10.0% Poliuretan Interior din : 100.0% Poliester Talpă din : 100.0% Termosplatic polietilenă (TPE)
Tests
Încălțămintea Ultralight Domyos a fost testată prin purtare de către copii mici, practicanți de gimnastică pentru copii. Toată încălțămintea Domyos a fost supusă unor teste tehnice în laborator (pentru testarea aderenței). De asemenea, respectă normele Decathlon cu privire la toxicologie.Materialele produselor noastre s-au dovedit a fi rezistente.
Conceput pentru a
gimnastică pentru copii.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
Se recomandă depozitarea încălțămintei într-un loc uscat și respirant, ferit de umiditate și de lumină.
Restricții de utilizare
Încălțăminte pentru utilizare în interior.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Beneficiile unei activități fizice de la vârste fragede:
Activitățile fizice practicate în mod consecvent, de la vârste fragede, sunt benefice pentru dezvoltarea fizică și psihică a copiilor. Obiceiul unor moduri de viață sănătoase limitează problemele de sănătate pe parcursul vieții. Practicarea unei activități fizice colective favorizează integrarea socială și contribuie la dezvoltarea personalității copilului.
Beneficiile fizice și intelectuale:
Care sunt beneficiile fizice ? Dezvoltarea capacității fizice (dezvoltarea psihomotorie). Favorizarea creșterii. Reducerea riscului de obezitate. Care sunt beneficiile intelectuale ? Învață să aibă încredere în sine. Favorizează integrarea într-un grup. Contribuie la starea de bine a copilului.
Sfaturi de utilizare
Se poartă în spații interioare (pe sol uscat și neted). Purtate fără șosete, asigură contact optim cu solul. Facilitează echilibrul.
Caracteristicile picioarelor copiilor:
Mersul desculț este cel mai bun pentru copil. Acest lucru permite învățarea și recunoașterea senzațiilor tactile. Nervii situați sub picior ajută la determinarea locului în care greutatea corpului trebuie repartizată pentru echilibru bun. Lejeră și flexibilă. Ajută la dezvoltarea piciorului copilului și protejează de frig și suprafețe rigide. Produsele sunt adaptate la conformația celor mici.
Practicare
Ce este Baby Gym? Activitate distractivă, realizate cu echipament adaptat, într-un cadru monitorizat. Trasee de diferite mărimi adaptate celor mici (grinzi, mers, planuri înclinate, paralele, tunele, cilindri) ce le permite căţărarea, alunecarea, săriturile şi mersul în echilibru.
Beneficii
Care sunt beneficiile gimnasticii pentru copii? Gimnastica pentru copii favorizează dezvoltarea psihomotorie a copiilor, a motricității și echilibrului. Echilibrarea pe bârne, săritul, cățăratul, rotirile, sunt activități care permit copilui să capete autonomie și încredere.
Ținută
Care este cel mai bun echipament pentru practicarea de gimnastică pentru copii? Susţinere confortabilă şi uşoară, adaptată sezonului: tricou şi şort sau pantalon, din material uşor, jachetă sau trening pentru încălzire. Şi pentru a nu aluneca pe echipamentul sportiv, o pereche de încălţăminte Domyos.
Alegerea corectă a mărimii:
Cum să alegi măsura potrivită ? Mărimea potrivită este esențială, iar o mărime mai mică sau mai mare (chiar și cu 5mm) nu este potrivită. Mărimea potrivită este esențială, iar o mărime mai mică sau mai mare (chiar și cu 5mm) nu este potrivită. O mărime mai mică poate răni gleznele sau vârfurile degetelor celor mici, iar o mărime mai mare riscă deformarea mersului și poate provoca bătături. Un copil între 1 și 2 ani, schimbă încălțămintea la 3 - 4 luni. A se verifica frecvent mărimea.

OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER

4.7 / 5 26 Păreri
25 persoane din 1353 recomandă acest produs
 • Bărbat
  02 October 2016
  That review has been deposited on this product version
  purchase confirmed
  Ft comozi!

  Ft comozi!

 • Femeie
  30 - 39 ani
  22 August 2016
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  purchase confirmed
  Incaltaminte Baby Gym DOYMOS
  Comode

  Fetita mea le-a purtat la mare si au tinut bine piciorusul. Nu au alunecat pe pietre si nici piciorusul nu a alunecat in ele. Acum le folosim in casa.

 • Femeie
  40 - 49 ani
  10 August 2016
  That review has been deposited on this product version
  purchase confirmed
  Excelent
  Calitatea si pretul acceptabil Nu exista

  Buna ziua,
  Fiica mea este exprem de incintata de papucei. Vom reveni in septembrie pentru alte cumparaturi.
  Va multimim!

ÎNCEPUTUL PAGINII