Încălțăminte Gimnastică Babylight Roz Copii

Ref.
8278583
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
5 / 5 1 Părere
Avantaj produs
Inovaţie concepută exclusiv de Domyos pentru copiii mici şi validată de un psihomotrician.Senzație de picioare goale:nimic mai potrivit pentru dezvoltarea echilibrului, a motricității și a coordonării

3 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Aderență
Aderenţă bună datorită elementelor de întărire şi a tălpii antiderapante.
Flexibilitate
Talpa flexibilă oferă libertate de mişcare totală.
Utilizare
Închidere cu benzi autoaderente, reper picior stâng/drept, deschidere largă.
Ajută la dezvoltarea psihomotorie
Încălţăminte confortabilă, ce permite dezvoltarea optimă a motricității!

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Exterior din : 80.0% Poliester cationic (PES cat), 20.0% Poliuretan Interior din : 80.0% Poliester cationic (PES cat), 20.0% Poliuretan Talpă din : 80.0% Poliester cationic (PES cat), 20.0% Silicon
Approved by
Încălţămintea Baby Light Domyos a fost validată de un doctor psihomotrician. Observarea comportamentului copiilor de la 10 luni până la 4 ani în timpul practicării de gimnastică pentru copii (cu sau fără încălţăminte), a arătat că încălţămintea Domyos asigură o bună dezvoltare psihomotorică a copilului şi asigură avantaje faţă de practicarea fără încălţăminte. Aderenţă şi susţinere optime, ce asigură coordonare mai bună a echilibrului şi a copilului.În plus, piciorul este mai bine protejat.
Tests
Produsul a fost testat în utilizare de copii. Încălţămintea a fost concepută pentru a merge pe bară, pe paralele şi pentru căţărarea pe module.
Conceput pentru a
gimnastică pentru copii.
Garanție
2 ani

RECOMANDĂRI

Depozitare Sfaturi
Se recomandă depozitarea încălțămintei într-un loc uscat și respirant, ferit de umiditate și de lumină.
Restricții de utilizare
Încălțăminte pentru utilizare în interior.

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

Încălţămintea Baby Light Domyos a fost validată de un specialist :
Observarea comportamentului copiilor de la 10 luni până la 4 ani în timpul practicării de gimnastică pentru copii (cu sau fără încălţăminte), a arătat că încălţămintea Domyos asigură o bună dezvoltare psihomotorică a copilului şi asigură avantaje faţă de practicarea fără încălţăminte. Aderenţă şi susţinere optime, ce asigură coordonare mai bună a echilibrului şi a copilului. În plus, piciorul este mai bine protejat.
Beneficiile unei activități fizice de la vârste fragede:
Activitățile fizice practicate în mod consecvent, de la vârste fragede, sunt benefice pentru dezvoltarea fizică și psihică a copiilor. Obiceiul unor moduri de viață sănătoase limitează problemele de sănătate pe parcursul vieții. Practicarea unei activități fizice colective favorizează integrarea socială și contribuie la dezvoltarea personalității copilului.
Beneficiile fizice și intelectuale:
Care sunt beneficiile fizice ? Dezvoltarea capacității fizice (dezvoltarea psihomotorie). Favorizarea creșterii. Reducerea riscului de obezitate. Care sunt beneficiile intelectuale ? Învață să aibă încredere în sine. Favorizează integrarea într-un grup. Contribuie la starea de bine a copilului.
Sfaturi de utilizare
Se poate purta în interior. Se încalță fără șosete pentru contact optim cu solul. Nervii de la nivelul tălpii asigură echilibru datorită contactului direct cu solul.
Caracteristicile picioarelor copiilor:
Mersul desculț este cel mai bun pentru copil. Acest lucru permite învățarea și recunoașterea senzațiilor tactile. Nervii situați sub picior ajută la determinarea locului în care greutatea corpului trebuie repartizată pentru echilibru bun. Lejeră și flexibilă. Ajută la dezvoltarea piciorului copilului și protejează de frig și suprafețe rigide. Produsele sunt adaptate la conformația celor mici.
Practicarea unei activități fizice colective favorizează integrarea socială și contribuie la dezvoltarea personalității.
Ce este Baby Gym? Activitate distractivă, realizate cu echipament adaptat, într-un cadru monitorizat. Trasee de diferite mărimi adaptate celor mici (grinzi, mers, planuri înclinate, paralele, tunele, rulouri) ce le permite căţărarea, alunecarea, săriturile şi mersul în echilibru. Copii pot începe să practice acest tip de gimnastică începând de la 1 an, acasă, atât în interior, cât și în exterior.
Beneficii
Care sunt beneficiile gimnasticii pentru copii? Gimnastica pentru copii favorizează dezvoltarea psihomotorie a copiilor, a motricității și echilibrului. Echilibrarea pe bârne, săritul, cățăratul, rotirile, sunt activități care permit copilui să capete autonomie și încredere.
Ținută
Care este cel mai bun echipament pentru practicarea de gimnastică pentru copii?Susţinere confortabilă şi uşoară, adaptată sezonului: tricou şi şort sau pantalon, din material uşor, jachetă sau trening pentru încălzire.Şi pentru a nu aluneca pe echipamentul sportiv, o pereche de încălţăminte Domyos.
Alegerea corectă a mărimii:
Mărimea potrivită este esențială, iar o mărime mai mică sau mai mare (chiar și cu 5mm) nu este potrivită. Mărimea potrivită este esențială, iar o mărime mai mică sau mai mare (chiar și cu 5mm) nu este potrivită. O mărime mai mică poate răni gleznele sau vârfurile degetelor celor mici, iar o mărime mai mare riscă deformarea mersului și poate provoca bătături. Un copil între 1 și 2 ani, schimbă încălțămintea la 3 - 4 luni. A se verifica frecvent mărimea.

OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER

5 / 5 1 Părere
1 persoane din 1353 recomandă acest produs
 • Femeie
  40 - 49 ani
  01 November 2015
  Use since 1 săptămână sau mai puţin
  That review has been deposited on this product version
  excelenta alegere
  usori, placuti, utili, nu aluneca nu am gasit

  i-am achizitionat pentru junioara de 1 an si 8 luni, pentru purtarea prin casa. cum se trezeste, mi-i arata si-mi cere sa o incalt cu ei. piciorul este intotdeauna cald, in momentul in care ii scot, chiar daca toata ziua merge pe gresie. si cel mai important, nu aluneca cu ei!

ÎNCEPUTUL PAGINII