Încălţăminte Fitness Cardio 500 Albastru/ Verde Damă

Ref.
8484045
OMDÖMEN FRÅN ANDRA KUNDER
4.51 / 5 49 Păreri
Collaborators reviews
4.67 / 5 15 Păreri
Avantaj produs
Încălţămintea de fitness cardio 500 damă oferă susţinere optimă datorită benzilor reglabile în parta din faţă a piciorului, pentru a facilita mişcările multidirecţionale.

3 CULOARE/(CULORI) DISPONIBILĂ/(DISPONIBILE)

Flexibilitate multidirecțională
Concept hexagonal ce facilitează rotirea.
Susținere
Chingi reglabile, pentru susținere și adaptare mai bune la forma piciorului.
Amortizare
Talpa din EVA amortizează impactul în timpul mișcării.

CARACTERISTICILE SALE

Compozitie
Exterior din : 80.0% Poliester, Exterior din : 20.0% Poliuretan Talpă din : 70.0% EVA, Talpă din : 30.0% Cauciuc Interior din : 100.0% Poliester
Conceput pentru a
fitness cardio-training, intensitate mare, mai mult de 2/3 ori pe săptămână.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

De ce încălţăminte fitness ?
Studiile efectuate de către laboratorul nostru Sportslab au demonstrat existenţa mai multor mişcări foarte variate şi diferite de alte sporturi. Rotaţii, sărituri grupate, genuflexiuni, fandări etc. Nu există aproape nicio mişcare lineară, spre deosebire de alergare, unde mişcările lineare sunt cele mai frecvente . Noi concepem încălţăminte ce vă ajută să efectuaţi mişcările fără risc de accidentare.
De ce este important să purtaţi încălţămintea potrivită ?Pentru siguranţă.
Studiile au demonstrat că accidentele din timpul şedinţelor de fitness sunt cauzate de purtearea de încălţăminte nepotrivită. 86% din persoanele care se accidentează practicând fitness, poartă încălţăminte de alergare. Studiile noastre au dovedit că practicanţii de fitness care nu utilizează încălţăminte adaptată, prezintă un risc mai ridicat de a se accidenta, spre deosebire de utilizatorii de încălţăminte de fitness. Toate acestea arată importanţa conceperii de încălţăminte adaptată practicii.
Diferenţa dintre călcâi şi vârf : diferenţa de grosime a tălpii în dreptul călcâiului şi vârfului
Toată încălţămintea de fitness este prevăzută cu o talpă cu 4mm diferenţă între vârf şi călcâi. Această diferenţă vă oferă o poziţie apoape naturală (desculţ = diferenţă 0) Este important să ştiţi că, dacă de obicei purtaţi încălţăminte cu diferenţă mare între vârf şi călcâi, de exemplu tocuri în cazul femeilor, veţi avea nevoie de timp pentru adaptare.
FLEXIBILITATE MULTIDIRECȚIONALĂ
De ce este important ? Studiile demonstrează că nevoia de flexie/extensie este de 1,7 mai mare decât la alergare. Mişcarea gleznei este şi ea diferită în funcţie de sport (fitness/alergare). Aceste studii demonstrează nevoia de flexibilitate şi de rotare specifice fitnessului şi diferite de alergare. Din acest motiv concepem încălţăminte multidirecţională, pentru această practică şi mişcările le include.
Susținere în față
De ce este important ? Susținerea în partea din față a piciorului este esențială în timpul antrenamentelor de fitness, pentru a vă menține echilibrul în timpul schimbărilor de direcție.
Amortizare faţă
De ce este important ? Impactul dintre picior şi sol are loc în partea din faţă în cazul fitnessului, în timp ce în timpul alergării, impactul are loc la nivelul călcâiului. Amortizarea protejează corpul de impacturi repetate, stabilizând punctele de sprijin, pentru mișcări fluide.
ADERENȚĂ ȘI ROTAȚIE
Aderența acestui model de încălțăminte permite schimbarea rapidă și ușoară a direcției, astfel că zona de rotare cu mai puțină aderență permite întoarcerea sau pivotarea fără a pune prea multă presiune pe articulații. Un echilibru între aceste două nevoi este fundamental. Combinarea testelor senzoriale, mecanice și biomecanice ne-a permis să determinăm nivelul bun de aderență și zona de sprijin utilizată în timpul rotărilor.
Cum dovedim ? Testare produs
Cercetătorii analizează în laboaratoare mișcările datorită senzorilor ce măsoară precis reacțiile corpului. Produsele noastre sunt testate și în sălile de fitness. Testele ne permit să propunem produse tehnice și accesibile, cu scopul de a practica sport în cele mai bune condiții.
Talpa
Talpă special concepută pentru a nu lasă urme.
Putem să alergăm pe bandă cu această încălțăminte?
Încălțămintea a fost special creată pentru fitness cardio. De asemenea este adecvată pentru alergarea pe bandă, dar pe o perioadă scurtă. Încălțămintea este potrivită dacă îniante sau după alergare, vreți să faceți exerciții de încălzire. Dacă alergați numai pe bandă sau în exterior, este recomandat să alegeți încălțăminte pentru alergare, din motive de securitate.
Încălţăminte Fitness
Fitness cardio se practică, în general, în sala de sport sau acasă. Încălțămintea a fost concepută pentru utilizare în interior. Cauciucul este specific pentru utilizarea în interior, deoarece este mult mai practic. Purtarea încălțămintei afară, pe smoală, acelerează uzura prematură a cauciucului. Aderența tălpii este testată în funcție de podea din sala de sport sau de acasă, cauciucul fiind conceput pentru mai multă aderență.
4.51 / 5 49 Păreri
45 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • Femeie
  30 - 39 ani
  07 septembrie 2018
  Use since 3 - 6 luni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Amortizare optima

  Sunt rezistenti. Respirabilitatea este medie, insa punctul lor forte, dupa parerea mea, este talpa, care amortizeaza foarte bine socurile antrenamentelor mele la sala.

 • Femeie
  30 - 39 ani
  29 septembrie 2018
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Très bien

  Ras

 • Femeie
  30 - 39 ani
  26 septembrie 2018
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  Très bon rapport qualité-prix

  J'avoue je cherchais des Nike ... mais le test au porter m'a convaincue sur ce produit domyos. Finies les douleurs sous la plante des pieds ! Et elles sont stylées avec toutes ces couleurs gaies qui vont bien avec l'esprit du fitness. Le tout à un prix imbattable. Merci Decathlon !

4.67 / 5 15 Păreri
15 persoane din 1353 recomandă acest produs

La Decathlon, opiniile sunt fiabile.

 • Femeie
  20 - 29 ani
  22 mai 2018
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Chaussure fit

  chaussure essayée sur tapis de course après une grosse séance
  --> très compressée sur le bout du pied, la plante de pied a tendance à chauffer
  ( 5km seulement de fait)

  Reste de la séance bon maintient notamment sur des exercices à forte charge sur les jambes

 • Femeie
  20 - 29 ani
  04 mai 2018
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  super

  chaussures hyper confortable

 • Femeie
  20 - 29 ani
  03 aprilie 2018
  Use since 2 - 8 săptămâni
  That review has been deposited on this product version
  api.label.reviewFlag.checkedPurchase.title
  Parfait !

  Baskets très confortables, même après 10h debout et ce, plusieurs jours par semaine, aucune douleur aux talons ne se fait ressentir. L'amorti est très correct et elles ont l'avantage d'être légères, ce qui convient parfaitement pour les cours collectifs en salle de sport.

Aţi putea să fiţi interesaţi şi de aceste produse

ÎNCEPUTUL PAGINII