Încălțăminte Fitness 360 Comfort 2.0 Negru/Alb Bărbați

Ref.
8353013
Avantaj produs
Confortabilă și ușoară ! Spumă ușoară pentru amortizare și confort.
de la
69.90 RON15.90 RON*
Amortizare
Absoarbe şocurile datorită spumei din EVA.
Rotație
Zonă specială la vârf ce facilitează efectuarea piruetelor.
Libertate de mișcare
Canalele de flexiune de pe talpă facilitează deplasarea.
Lejeritate
220g pentru mărimea 43.
Protecție împotriva murdăriei
Talpa special concepută nu lasă urme.

CARACTERISTICILE SALE

Mărimi
40-46.
Culori
Disponibilă în 2 culori
Compozitie
Talpă din : 65.0% EVA, 35.0% Cauciuc Exterior din : 70.0% Poliuretan, 30.0% Poliester Interior din : 100.0% Poliester
Tests
Produsul este testat de utilizatori pentru a garanta calitatea. Realiză numeroase alte teste în laboaratoare, deoarece considerăm că fiecare produs trebuie să fie tratat cu aceeași exigență, indiferent de preț.
Conceput pentru a
fitness.
Garanție
2 ani

INFORMAŢII COMPLEMENTARE

De ce să aleg încălţăminte de fitness ?
Există puțini spotivi ce utilizează încălțăminte adaptată pentru fitness. Majoritatea mișcărilor necesită confort și libertate de mișcare. Datorită experienţei sportivilor şi antrenorilor de la Domyos Club, echipele noastre au putut să constate că, spre deosebire de alte sporturi, punctul de sprijin se află în talpă.
Gama 360
Gamă de încălțăminte creată de echipele noastre pentru a facilita libertatea de mișcare, rotația și mișcările în direcții multiple:
Concept 360
Zonă de rotație în față, material din cauciuc ce evită alunecarea, linii de flexiune pe talpă pentru mișcarea naturală a piciorului, întărituri din material sintetic pentru flexibilitate, model jos, drop ușor (4-8mm) pentru stabilitate și postură naturală, materiale ușoare și respirante, talpa nu lasă urme.
Cum dovedim ?
Cercetătorii analizează în laboaratoare mișcările datorită senzorilor ce măsoară precis reacțiile corpului. Pentru o analiză corectă testăm încălțămintea și pe teren, în diferite săli de fitness. Testele ne permit propunerea unor produse tehnice și accesibile, având ca obiectiv practicarea sportului în cele mai bune condiții.
ÎNCEPUTUL PAGINII